[秒回]心事研究室(53)娘娘你的兵在這

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

咁搞笑既關係
有冇雞精版

不過都想你知
呢個奇呢家庭架構
好多人都面對咁
要接受佢再跨越佢
唔好比佢控制住

我一直控制住 見到佢地仆街就得

如果當初佢地養你可能仲唔開心
你宜家都好阿
衣食無憂
係唔識用筷子姐

衣食無憂定係對住自己有血緣關係既屋企人
如果當日唔係佢地咁做 我會揀後者

你要知道有血緣關係都唔一定對自己好
佢地扔低你有苦衷既話
我覺得你可以原諒返佢地
但如果佢地係為利益
咁你應該感恩唔係佢養大你

我唔會去理佢地到底係點 總之我會憎佢地

掐住你頸
fing 醒你
咁大個人仲成個bb 咁

我真係人水

仲未訓 你會唔會死
去洗澡
去洗澡

污糟到
我真係人水

仲未訓 你會唔會死

我今日下午兩點先醒,訓足十個鐘,點會死

慢慢黎喇 你逼到自己好緊呀
我真係人水

仲未訓 你會唔會死

我今日下午兩點先醒,訓足十個鐘,點會死

慢慢黎喇 你逼到自己好緊呀

溫得好慢,要用時間明,考十課,依家先第5課,仲有其他proj/test等緊我,我都想早睡早起

未體驗過理解唔到
去洗澡

污糟到

乾淨過你
去洗澡

污糟到

乾淨過你

唔覺
仲有冇人喺度啊
仲有冇人喺度啊

仲有冇人喺度啊

其實點解身邊啲人無論性格外向定內向,就算性格好啲,都係咁難出pool 而所謂嘅好女仔就淨係鍾意啲仆街 已經覺得男仔唔仆街係搵唔到女 半放棄...
仲有冇人喺度啊

其實點解身邊啲人無論性格外向定內向,就算性格好啲,都係咁難出pool 而所謂嘅好女仔就淨係鍾意啲仆街 已經覺得男仔唔仆街係搵唔到女 半放棄...

其實點解覺得男仔唔仆街就搵唔到女
你地見到班女專搵仆街係因為撞到仆街先講
正正常常既我恩恩愛愛洗撚同你地分享咩
仲有冇人喺度啊

我都識有人正正常常恩恩怨愛 但真係萬中無一
話時話點識架你 過兩招嚟聽吓呀
仲有冇人喺度啊

我都識有人正正常常恩恩怨愛 但真係萬中無一
話時話點識架你 過兩招嚟聽吓呀

我唔做主動
訓了,五個鐘後又起身返學,聽日點都要溫到第7課,星期二溫埋其餘個三課

晚安
是勇者,不必怕!!!
是勇者,不必怕!!!

是勇者,不必怕!!!

終於秒回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞