黎巴嫩經濟情況惡化 數千民眾上街抗議

48 回覆
32 Like 1 Dislike
大把人提過啦 有車牌 popo又易set checkpoint你想喺香港點打
碌左轉twitter

香港既關注度已經比加泰同黎巴嫩come左
昨日所見,黎巴嫩警察係唔會圍捕,亦唔會大搜捕
離開咗示威區,唔做任何嘢就唔會理你

可想而知,香港警察而家做嘅嘢係有幾癲
唔係散到南邊,係南邊散上嚟Beirut
佢連索馬里都去過啦可惜個post爛咗尾
亲 对不起
么么哒
點解連登仔可以無處不在?!
幾時先肯燒上大陸呀屌
快d再反單假疫苗之類野
班on9道德撚出黎話香港人女自私 話搞黎巴嫩集會未定係黎巴嫩未有人舉香港支旗就唔洗集會支持

喺黎巴嫩可盡情蒙面,嚟到香港就有風險
Tripoli都打緊
睇片見人用煙花狂射警察
好似手槍咁款
尋日Tripoli好似死咗個示威者
今日示威繼續,今晚喺度玩手機電筒

P.S 過多幾日我都離開黎巴嫩
仲要出埋臥底由此可見香港警察為咗對付示威者真係無所不用其極
佢係Whatsapp 通話。佢個邊可能通話有另外收費,同大陸跨省通話計長途收費,咁我都用微信打電話。
連登駐黎巴嫩特派員
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1489763-20191103.htm
黎巴嫩持續大規模示威 要求由專家組成政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞