想考救護嘅巴絲入

277 回覆
21 Like 1 Dislike
考到車牌更加好
英文超級垃圾
有無可能考到
體能一般 能傾操落都係一般
有車牌有急救
pull up有技巧,練成包你一下都唔會foul
背肌太弱就另計
How to do it?
Anyone help ? Put down some keywords here?
當我冇講過
啱啱先發現你打5p字,唔想教你
Sorry
洗撚你教咩
扮晒大袋
Youtube大把片學啦
揾條bar 跳上去 之後hold到冇力落返黎
不斷重複
或者搵條bar吊住自己 吊到冇力落黎
又不斷重複
跟住慢慢就會做到一下
我一開始都係零下
之後依家都差唔多去到10下(當然加埋做gym
https://youtu.be/3cwrqYMtYRk
呢到有一條片參考吓
死傻鳩
我講既技巧唔係練既方法,係點樣唔會被pti foul,你youtube搵黎睇下
我之前唔係知邊個post已經分享過,唔係扮晒野有野收埋唔分享
5p字由高登開始已經係大忌,新會員?
我講既技巧唔係練既方法,係點樣唔會被pti foul,你youtube搵黎睇下
我之前係唔知邊個post已經分享過,唔係扮晒野有野收埋唔分享
5p字由高登開始已經係大忌,新會員?
如果你肌力係夠,只係被pti foul搖擺多過5度或者視覺睇落下巴唔過槓,係有方法100%避免呢兩個情況
搖擺多過5度:直腳,雙腳疊埋,前直後放鬆,練成一定唔會搖,我自己幾次都冇被人foul過一下,之前有師兄教落
下巴睇落唔過槓:上到盡頭向前伸
如果係本身肌力唔夠就有技巧都冇用,自己練多d
傻得過你仲未碌到入去
洗撚你講咩
到時pti會示範啦
pti會示範我呢兩個方法?冇既係咪你跳樓死呀柒頭
咁你去跌樓死啦
只係重複pti講既野就扮有料到
想問下 160考唔考到 係咪會過唔到拎物件果到
將人地既示範當係自己既心得
你份人都幾無恥
建議買對鞋Airmax, 聽師兄教過經驗
文盲?
我之前前面果個咁上下高過唔到釘板
得啦
不如等你碌到入去先扮大佬啦
唔想教人
你跳樓記得揀d冇人行嘅地方,唔好傷及無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞