陳彥霖 懵仔針 同一人 非同一人

230 回覆
28 Like 323 Dislike
Aram
屌 佢真係失蹤
啲語氣都唔同
樓主
失蹤前
正常少女,因為查證爬山 冇black-bloc 而被點相
行入禁地,被捕

失蹤後
POPO冒充絲打上水、胡亂UP廿四、其實真身仍然被困

樓主在黑房內被POPO打懵仔針,反覆注射,使其處於迷糊狀態,不知身在何處,不分晝夜,甚至不知自己是誰。
完全係挑釁 絲打平時好有禮貌
睇黎你條撚樣同絲打失蹤一事有關
你明明係信香園圍啲嘢你先上去查 冇可能你而家會share呢條link 我祝用緊account嘅你死全家 落地獄
我估已經唔係狗咁簡單
正常香港人會講「電話mon」而唔係「觸屏」....

死黑警/ 國安
依家嚴正警告你
快撚啲放咗LorraineC絲打
你再用呢個account出嘅任何post都唔會有人信服
佢已經失蹤左,睇完影片你地就明
https://youtu.be/97wdulhzWTk
證人指出彥霖母親同舅父係30號起已經失蹤左
真絲好認真,冇玩過膠
push
真樓主已經唔係用緊呢個account
我話到明唔撚信先上去
信果班一個都唔上
樓主係狗
負皮上一頁
我屌你老母
光復香港 時代革命
721 831 101
20/10不見不散
套大法師完咗喇 玩完膠未呀 出返嚟啦屌你老母
你知唔知LorraineC個account俾人盗左
咁你知唔知lorrainec去左邊?
咩情況令你當時要用parachute?
似係國安
邊境佢地一定可以無聲無息行動
你咪抹黑
絲打係唔會上山架

你班狗咪撚帶風向呀, 想扮係狗捉左絲打?

唔駛隱瞞啦, 我地全部都睇得出係國安做野
有疑似假彥霖相片流出
關終假彥霖事件
入去一齊分析:

彥霖事件
同學or子明講大話?
or 其中一方接觸了假彥霖/媽媽?
https://lih.kg/1663851
有新 疑似假彥霖相片流出

關終假彥霖事件
入去一齊分析:

彥霖事件
同學or子明講大話?
or 其中一方接觸了假彥霖/媽媽?
https://lih.kg/1663851
鬼唔知阿媽係女人 扮膠屌下假樓主 就屈9我係狗
今時今日香港人眼中黑警、國安、公安做GE野有乜分別
禁都可以話我帶風向
重咁急出黎話唔關狗事又想幫黑警洗白?
你唔係狗就係知情人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞