新線索 網媒丘品創作:919當晚全程在海濱做直播

312 回覆
701 Like 6 Dislike
Backup 定都得喇
呢個位仲可以行入去好入架,
呢條片個文師兄已經示範埋行入去
其實行入去之後,夜晚冇人會見到一個人做乜

唔係想講自唔自殺,係純分析個地點係絕對有可能
而且,如果佢真係七點倒去到海濱公園,
咁呢度直頭係唯一可能
backup!!!
可能係認識的人,和popo想包庇的人。

果堆係咁叫人唔好搞大佢呀
叫佢d朋友收聲呀,好煩呀果堆囉

或者圖中呢個囉

純個人覺得啦

所以我覺得連登仔愈唔向呢個方向查
真凶真係愈開心,佢見到我係咁提起呢樣野,
如果有mon住post,應該好撚想殺撚左我
連popo都唔查,但仲有人係咁提住
就是唔公開 等你地慢慢查
根本就存心對示威者用敵擁我反

如果popo有睇埋capri cctv
未必經丘品果條路
可以好似相入邊條路行
而無人既地方我就發現避風塘果個岸邊
跨欄係入到去
利申非將軍澳人, 更加唔熟路, 但可能唔熟路先有新發現, 因為死者都只係返左三日學, 一樣唔熟路
Backup!
我又覺得未至於查唔到
如果對家唔驚 其實可以連HKDI都唔放片 訪問都唔洗做
反正你地都無能力查出真相
彥霖老母個訪問我好相信係對家好驚我地搵到真相而故意要佢出面救火
呢條路線都有可能 但係值得注意既係呢條路線岀海濱公園果個位既欄杆係整緊 圍左好多水馬

避風塘岸邊係指邊個位?可唔可以標示下
反正你地都無能力查出真相
其實如果唔計個時間,成個海濱有好多位都冇人會見到
行埋過對面,到日出康城果邊大把位冇人見到

不過我暫時基於佢真係7點就落左海 呢個前設
所以先冇兜售有其他路線

如果唔計時間,其實大把位可以落海而冇人會見到
實測片樓主

我想話你知
其實佢地條片望埋去,即係話有鬼果度果堆位
就係陳同學唯一有可能既事發地點

我都好肯定只有果個位先會行出去而冇人見到
冇其他,只會去到果度而知道附近係有CCTV
拎到CCTV,真相100%會大白,我肯定

我講左幾日但冇人理呢D咁直接既線索
我同意你既講法

最直接既證據就係澳南果邊既cctv

將軍澳有手足一直搞緊

但係私樓cctv唔係咁易攞

我唔敢「煽動」大家搵「方法」去攞到

如果popo有睇埋capri cctv
未必經丘品果條路
可以好似相入邊條路行
而無人既地方我就發現避風塘果個岸邊
跨欄係入到去
利申非將軍澳人, 更加唔熟路, 但可能唔熟路先有新發現, 因為死者都只係返左三日學, 一樣唔熟路
其實如果唔計個時間,成個海濱有好多位都冇人會見到
行埋過對面,到日出康城果邊大把位冇人見到

不過我暫時基於佢真係7點就落左海 呢個前設
所以先冇兜售覺得有其他路線

如果唔計時間,其實大把位可以落海而冇人會見到
如果唔計時間,當唔係7點幾就落海

其實Google 將軍澳南梯台
海濱公園呢個位係有條樓梯可以行落海

深夜冇乜人,係絕對冇人會見到有人走落海

補圖
C
V
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞