(絕對和理非)送份大禮比機管局

347 回覆
1062 Like 10 Dislike
呢份問卷機管局好重視
重視到年年都會洗一大筆錢專登揾market research公司
日日十幾個part time入機場做
一日掃幾百份
其實份卷唔洗答哂 淨係答1-4題 同51,52就可以submit
因為佢係揀最好 唔係揀差
所以建議集中投頭十入面名次低過香港嘅機場
2019年頭嗰份香港排第5
第6-10位係 Centrair Nagoya / Munich / London Heathrow / Tokyo Narita / Zurich

利申: 發夢
Pu
如果第一條答左香港唔代表投票 就應該填香港然後全部投一星

如果第一條答個個機場就代表投左票 咁應該係瘋狂煲第6、7名 佢地升先可以令香港降排名 唔係投1-4呀

第6、7名係日本中部國際機場同德國慕尼黑機場
第11-14係邊幾個?
全力煲6-14 等hkia跌出十大
push
根本第一條寫到明the best 又點會填hkia叫人填hkia係aa打手
第一條答嘅機場已經係投票
下面啲星全部唔洗填
機管局年年都係用呢招煲香港機場入十大
Kansai / Frankfurt / Taiwan Taoyuen / Amsterdam Schipol / Copenhagen
贊成
但唔駛揀羽田
應該本身都夠哂票
慕尼克
成田
仁川
用多幾個IP投!
Done
All in one star,廁所污糟(最記得有次返到嚟香港行入一廁格,成塊板都係屎),嘢唔好食,等行李勁Q耐,個巴士站就越搬越遠。最緊要無咗間subway。
tui
如果你係答the best airport果條,我就真係DLLMCH呀
係!唔記得講!
要用VPN轉唔同IP投票

投Centrair Nagoya / Munich / London Heathrow / Tokyo Narita / Zurich啊!!!
All 5 to 羽田
仁川不了
香港剩行李呢樣已值🖕
唔好再投香港揀一星啊!!!
會推高個名次咖!!!
直接投Centrair Nagoya / Munich / London Heathrow / Tokyo Narita / Zurich!!!!!

btw subway好似喺T2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞