[16/10] 岑子杰旺角遇襲!!!

2888 回覆
531 Like 246 Dislike
平時又叫休息民陣遊行又話唔好乜乜乜
兄弟爬山呢句又係廢
屌你老母 你要打咪自己做打 關我撚事
你咪自己去揾何妖囉 又無人阻止你
d南亞成日話人歧視佢,但點解咁多仆街野都關南亞事,遠至睇親足球南亞中東都一定插水,近至上次裝修偷野、今次收錢行兇,係米覺得香港人(黃種人)好撚好恰??
堅嬲
d南亞成日話人歧視佢,但點解咁多仆街野都關南亞事,遠至睇親足球南亞中東都一定插水,近至上次裝修偷野、今次收錢行兇,係米覺得香港人(黃種人)好撚好恰??
好撚柒嬲
有冇可能係彥霖妹妹單嘢有進展
所以搵其他嘢轉移視線
100%肯定係
Diu
只要相信自由民主同當香港係屋企
就係香港人 就係手足
關原生種族咩事

大把大灣人咪又係仆街藍絲
上次360成班廢老偷野
你唔係咁健忘嘛?

咁多個月 好多南亞裔手足有出過黎
家下明明兩班人 你一下割哂南亞 割柒啊
如果咁講新移民都有黃絲甚至本土啦,如梁天琦,黎明同好多走上前線屌柒犬隻既人,你地米一樣日日照屌??依家我唔係話割席,我只係話好撚多南都幾仆街,唔好扣落咩種族歧視到,我只係將我見到既事實並將我既感覺講出黎,係米做左d仆街野屌下都唔得??咁使唔使割埋我席?
我有時懷疑,連登仔係米覺得黃種人(自己個身份)就係原罪?好撚心噏。。
仲要見到連登今次咁多人撲出黎維護果下先好野,我心諗,收錢撞人喎?會死架。。屌下都扣頂種族歧視既帽子比你,衰d講句我覺得好多香港人都好撚軟弱,講遠少少唔怪知得咁多外國人覺得香港人(黃種人)好恰。。

(再講遠d,上次去巴黎知道左果面d黑人專恰黃種人同落手昆錢,原因係因為佢地覺得黃種人喜歡大事化小,唔敢出聲,,真係好撚柒嬲)
(預左人唔認同我都照講出黎,因為對香港人真係失望)
天滅中共
係 似下面有塊 叫人搵車cam跟比較好
下面com住一塊 叫人睇車cam跟
下面com住塊真既
Push
如果唔係藍嘅一早俾人炒咗/拉咗啦
光復香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞