[突發][未FC]傳國安上門查謝振中,黑警高層大為震驚

578 回覆
2413 Like 24 Dislike
兩邊不是人
投靠美帝好似着數啲
供哂黑警做過咩犯法事 應該同美帝都仲有得傾下
用下腦

魔警定佢都係仆街
我見有爸打可能唔係好清楚查水錶有咩用, 咁我用我有限既知識黎試下解釋比大家知,有錯就屌細力d....

正常每一個單位都有一個水錶,去紀錄用戶既用水量,如果屋內有人開水喉,咁個水錶就會郁,水錶上有一組數字,當屋內有人用水,個數字就會郁,如果我今日去紀低某個用戶水錶既數字,幾日後再返黎睇下個組數字有無變到,就可以證明屋內有無人住,因為你生活就算唔煮飯都要沖涼洗手.....

每層大廈都會有一個水錶房,所以查水錶係唔洗進入個單位既,去揾管理員打開個水錶房就可以
哈,等睇呢條契弟家破人亡,妻離子散,冚家剷嗰日記得話我知,屋企會加餸。
Erer sir住太古城,幾時到佢
屌你老味江SIR都好撚乞人憎
咁大粒都出事
篤灰保平安啦 唔篤灰出走 比人篤就走唔到
跟住到er er....
佢會唔會係反送中後
第一個被送中既犧牲者
謝sir 幫我地咁多
謝蛇喺香港??
估佢應該去咗老美唔返喎
頂住呀 振美
你知唔知咩係查水錶?

大陸講法,查水錶就係國安搵上門,查手錶查刑你抑鬱自友。唔係咩生減紀錄呀,朋友
查水錶查到你抑鬱自殺
呢啲news真係要fact check,有啲似對家出fake.news
品格再審查
太唔暸解大陸
😂😂😂😂 我真係唔知😂😂 sorry各位爸打,我對大陸d講法真係唔知🙉🙉 見笑了🙈
黑警高層震驚? 唔係掛, 班on9服務共慘黨佢地唔係預左咩?
港版王立軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞