剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(14)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
終於挽回成功,
根本就係籍口 佢只係美化緊自己出軌個理由 講到自己好委屈 去到最後一步 先同基路仔分開

老實講 一個男人去偷食 實講到自己女朋友/老婆好撚差 有籍口同人解釋

仆街渣男心態
同你相處得唔舒服>得佢辛苦你做錯曬> 我可以去偷食 因為同錯人拍拖> 比你發現> 擺牌> 做好人放你走> 你值得搵更好既人> 我走啦88

既然唔會復合 真心 基路仔你block鳩埋佢啦 佢個賤男又拖新女又得閒yo下你 扮就扮到好關心 其實咪想一拖二 只不過係主次轉換咗 可能你會好唔捨得/覺得佢點解要傷害你 咁更加要del 7曬d野/掉9曬d野佢 起碼見唔到佢任何野 都會諗少咗

樂觀d諗 依加二年比你發現 好過到時有bb先發現個仆街仔去偷食 到時傷害更大 你依加先25歲 move on完再搵啦 千萬唔好放棄 你個真.未來老公同你係同一個地方生活緊 隨時都黎搵你

傻瓜黎既 唔好喊啦 有咩就同我地講啦 想9up既隨時歡迎
攬攬 btw唔好比我既毒氣嚇親
咁你可以走啦 拜拜
留名
多謝你哋,琴日個個都有開解我
我依家存在嘅意義係話比大家知
除咗俾人戴綠帽,記住仍有希望挽回
Dllm 😭😭😭😭唔該你下個post加番個仆街渣男心態係金句到

多謝你唔嫌棄我成日小你係偽毒

仆街,每句都義正嚴詞

抱抱 高大deedee
你約佢出黎講定點
可以分享下個故事比痴情果班聽下
咁好!恭喜你!
死啦 準備有好多人以為自己都會挽回成功
diu 一齊趕佢走啦
好好 終於有正面故仔!
你分左幾耐 點一齊番架
我已經唔記得左
我約咗佢出嚟,但我用咗一晚時間整咗本回憶集比佢
一開頭果一個鐘佢都係話分手,唔想一齊

話覺得冇未來,想做返朋友
後尾我同佢傾左超級耐,佢話考慮幾日,
之後我話比我拖住手送你返屋企

一路返屋企嘅途中,講返好多拍拖嘅笑話
然後道別,佢約我聽日食飯
印象中個巴打拍咗4年 另一半非偷食
咁佢叫你走定等
Sorry
我走了
幫你集氣
好好嗚嗚嗚 我要努力!
作歌
唔好呀 日日入黎鞭策我要繼續等!
我會加嫁啦

都話暖男黎 無返咁上下 點出黎行呀
你等左幾耐?
個幾月姐 我有排等
所以要人鞭下
你等左佢幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞