電子煙討論區

994 回覆
8 Like 96 Dislike
Gippro 但呢排食食下有燶味
食緊 順過relx
Donki一車車電子煙賣好方便
香港?
紙煙無醛?咁我食番紙煙了
都係既 可能開發商係聯同d化學博士寫論文做研究一齊聯手唱好電子煙
抹黑紙煙害處毒過電子煙95% 從中擴大電子煙市場 增加佢地既稅收入
食開iqos...relx 有冇吹真煙既感覺?定會好似食水煙既感覺?
relx1,2,3 其實有咩分別???有新買新..即應該買3代.??
加唔到 你改改privacy
唔該試多次
加左
1代有漏油
2代吸得唔順
3就解決哂兩樣問題,仲有apps計你食幾多啖
Btw我食緊1,覺得冇乜問題,有其他brand嘅煙彈都可以入落relx1代到,會多啲味揀
其實漏油個感覺係點?
煙彈底全部都係油
用一代原裝彈無漏過油
Sorry for 老是常出現

Hello 我係 OU 既 Nursing student 做緊 fyp, 咁多位介唔介意花少少時間幫手做份問卷
想搵30歲以下淨係食電子煙 (入彈 or 煙油都得) 冇同時食傳統煙既人 ,曾經食過傳統煙都得

問卷係關於黎緊香港立法禁止銷售同入口電子煙同你地對食煙對身體影響既睇法,大約需時5 - 10 分鐘

多謝大家
第一題問有冇同時食煙要揀 No

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZAAJtmI9hUMlFFT0ZXUEpDM1Q2TjhGM1dPQkNTOVo2Sy4u

想入tg....準備入relx坑...求加
https://t.me/JJMarket
食緊,不過唔常食。
邊款? sw4 冇丁想入坑
想問下Relx帶唔帶得過台灣?放係行李定跟身?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞