[ios/an] 龍珠 爆裂激戰(128)光復香港。時代革命

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔通悟天冇當悟飯係阿哥
悟飯係阿樂個仔,所以同母異父唔當兄弟
悟空系譜反駁你
所以點都唔通 想睇下官方點解釋
好似某幾隻芝芝都有悟空系譜
所以只要悟空真心當悟飯係仔唔係親生都可以入系譜
咁撚奇怪
隻悟天都冇兄弟咁即係點
雖然自己d 卡唔影響,但d 特效卡打佢地要計數就好麻煩
悟天由細到大都同阿哥一齊都冇絆
明明同阿哥一齊張LR係兄弟之絆隊長
比達係gt冇細佬依個設定
超開始有打後果d都好似有兄弟
悟天出世果陣佢阿爸已經死左
某程度上,悟飯都幫左好多手
真係無可能無絆
官方認證
IOS?係咪更新左13?我自從上左13之後都出現咁既情況上唔到網,要重新開機之後先入到GAME
我ios12打龍珠lag得好嚴重
升左ios13就帽事了
iphonex
我都係iphone x,但我未試過lag喎,係上左13之後就間唔中上唔到網
IOS 13佢會用用下無論開咩APP都會彈APP
跟住就逼我重新開機,之後就冇事
尋晚開POKEMON MASTER抽野,未抽就彈左出去
用緊IPHONE 6S PLUS(因為好用所以唔換機住)
我12果陣lag到仆街,d必殺動技fps drop得好勁
IOS?係咪更新左13?我自從上左13之後都出現咁既情況上唔到網,要重新開機之後先入到GAME
我ios12打龍珠lag得好嚴重
升左ios13就帽事了
iphonex
我都係iphone x,但我未試過lag喎,係上左13之後就間唔中上唔到網
我12果陣lag到仆街,放必殺技果陣fps drop得好勁
有冇人知幾點會派彩?
其實只係統一返某d 敵人同卡既資料,悟天會變悟格,菲一同機菲會變金菲
出征服者cat
物語古拉有新CAT
咩cat?機械改造生物?
征服者
變身同必殺都好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞