[工程撚]有無人知chubb呢間公司好唔好?

75 回覆
0 Like 0 Dislike
呢間野
做我就未做過
但夾過間野幾單pj
質素冇得頂
追半年都比唔到圖
搭單問點睇otis

成L日壞野,要人地吓吓搵伯母先得
呢間野
做我就未做過
但夾過間野幾單pj
質素冇得頂
追半年都比唔到圖

中國佬?

佢無特別寫明消防定保安
不過睇description似係security 多
巴打知唔知career path係點?
唔該

保安我就唔多熟啦
不過我見保安好似比較hea
但都係做幾年,有Degree,咁上下時間嘈下就升
不過你ME唔係做消防先岩咩?

有得揀緊係做消防,消防先hea
保安做到死

不過,拎經驗學野就保安好啲既

消防跟project都學到野架
學下點腹背受敵,咩都無但又要你起貨
個個都話Chubb係少林寺黎

可能入到去先有啲揀
如果有得揀都想做消防 起碼都係ME
都預左番咩公司都係少林寺

入咗就入咗 冇得㨂架 根本就係2個唔同部門
你估你係皇帝咩

利伸:有fds做緊security 果邊

正確
見工見唔同部門經理架嘛
建議樓主等多等佢出消防Post
同埋唔好做保養
去跟project就算做兩做唔岩做,
落site學到既經驗拎去其他公司見工都有幫助
消防定保安?
跟project 定保養?

我講多少少啦...
大公司 制度算唔錯 機會係有的
識做人係必須的
頂得順/泊到好大佬都好做的

佢無特別寫明消防定保安
唔該

AE>engineer>senior engineer> executive engineer>assistant manager >branch manager
官方career path
利申:係度做緊non-engineering position
搵工搵到好迷惘
見到chubb請assistant engineer
上網睇過發現唔多資料
想問下有無巴絲打知道呢間公司同前景係點
利申:ME撚

Btw ME 搵唔到工咩?

搵唔到
好驚搵唔到工
多謝咁多個巴打
因為本身見佢無scheme A同埋做啲野好空泛 所以先問
唔該哂

樓主fg?搵有scheme A嘅工好似好啲 尤其係ME tim

係呀fg
如果有得入都想入到有scheme A公司

保安我就唔多熟啦
不過我見保安好似比較hea
但都係做幾年,有Degree,咁上下時間嘈下就升
不過你ME唔係做消防先岩咩?

有得揀緊係做消防,消防先hea
保安做到死

不過,拎經驗學野就保安好啲既

消防跟project都學到野架
學下點腹背受敵,咩都無但又要你起貨
個個都話Chubb係少林寺黎

可能入到去先有啲揀
如果有得揀都想做消防 起碼都係ME
都預左番咩公司都係少林寺

入咗就入咗 冇得㨂架 根本就係2個唔同部門
你估你係皇帝咩

利伸:有fds做緊security 果邊

正確
見工見唔同部門經理架嘛
建議樓主等多等佢出消防Post
同埋唔好做保養
去跟project就算做兩做唔岩做,
落site學到既經驗拎去其他公司見工都有幫助

唔該巴打
咁我再等一等先
消防定保安?
跟project 定保養?

我講多少少啦...
大公司 制度算唔錯 機會係有的
識做人係必須的
頂得順/泊到好大佬都好做的

佢無特別寫明消防定保安
唔該

AE>engineer>senior engineer> executive engineer>assistant manager >branch manager
官方career path
利申:係度做緊non-engineering position

唔該巴打
巴打覺得問公司如何?
Elv 隨時做十年都無25k

不過樓主me grad都走去睇elv 工就知係工㨂你唔到你揀工啦

老實講,時間仲早 走去搵啲蚊型公司做bs/e&m 好過啦
多謝咁多個巴打
因為本身見佢無scheme A同埋做啲野好空泛 所以先問
唔該哂

Elv 係電子中既地底泥
同me大䌫都扯唔埋 無得chart當然無scheme行
你做等同轉行做ee 咁就一世
做緊消防打理
做滿一兩年博呢煩型公司諗唔諗得過

價錢好咪走
不過多數都唔會高
聽講消防得佢催人 人地催唔到佢
真?
保安公司
係外國好常見

不過樓主me grad都走去睇elv 工就知係工㨂你唔到你揀工啦

超級同意
Elv行頭好窄

超級同意
Elv行頭好窄

真係已經係工揀我既情況
其實搵到好迷惘
不過都希望做番bs 起碼出路好啲
係到祝咁多個fg巴絲打收到自己想要嘅offer

超級同意
Elv行頭好窄

真係已經係工揀我既情況
其實搵到好迷惘
不過都希望做番bs 起碼出路好啲
係到祝咁多個fg巴絲打收到自己想要嘅offer

巴打如果係degree有手有腳唔會搵唔到bs工既
九龍灣牛頭角觀塘大把工程公司打住ae名號請十行全能

同埋gpa低做唔到consultant就預左返六日工
main con sub con無一間做五日
想知 樓主入左 豬bb 未
集寶好廢
集寶好廢

我以為叫豬bb tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞