【職業生涯已完 #boycottLebron】美國人狂屌 Lebron James 係奶共狗 

365 回覆
2082 Like 4 Dislike
已經有5毛cap呢度留言tweet比LBJ, 小心言詞
其實我都好唔明
明明北京驚到hihi 叫曬啲粉紅縮返老母個閪到又復播 上海場又仲係好多人睇
好明顯 根本好多fans都唔care佢地咩立場 北京都唔敢再逼人表態 怕美國人反彈
呢個時候奶只係搞臭佢自己個朵 佢都要衝出黎自爆 真係唔知係低級紅定高級黑

或者佢(同佢條team)只係好撚蠢
死力架 返非洲種棉花啦
屌你啦 放D尊重
唔好種族歧視好唔好
Lick Bei-Jing
仲要P牌仔
104 323就真係啦
234真係冇乜野

BTW 點都比唔過班ON9支那人 自己去人地國家人地論壇主動去種族歧視人哋咁爆
你班支那仔覺得支那而家仲洗到底咩
Boycott
Push
CLS 呢個世界係咪跟衰仔樂團個劇本行?
Push

點解人哋幫我地 但係得咁少retweet?!!
po返大陸人講911
五毛自編自導
關於連登racism言論 已經俾藍絲同狗轉成英文放上TWITTER
大家要知道一件事 就係呢樣野老實係冇得避
而家連登俾咁多5毛同狗滲透 根本你係冇可能阻止到佢地發racism言論

可以做既唯有早佢地一步同外國人講
係連登睇野要有critical thinking同don't trust anyone
因為communist fake news is coming

大家冷靜諗下 其實對家咪又係抄9我地橋 4個月啦
仲記唔記得頭一個月 李力持都搵個後生仔拍片想分化老中青黃絲啦
其實係同一條橋黎
係香港分化唔到 咪分化香港同外國囉

我地呢邊起底就做唔到 起到外國人都唔識睇
可以做既就係用文宣覆蓋佢 好似對付李力持分化片既致爸媽的信咁
milsap係4號 5號係will barton
個tweet一路拉落底,除咗LBJ啲終極fans同五毛之外,一面倒狂屌佢,上至政客、professor,下至普通人,都屌鳩佢,
緊隨索羅斯之後,超級大淡友
你確定?

另一個PO有巴打放左張
另外有主力支那黑手 聲稱要成班支那人一齊係咁洗版
https://twitter.com/Lancy39681596/status/1184079286484865025
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞