唉屌..點識女

63 回覆
0 Like 0 Dislike
性格好重要 咩工種根本沒關係

你講啊?!中學行錯路冇識女入左工程人生就GG了

性格真係好重要 身邊有幾個工程狗朋友中學讀男校 大學又讀工程
咪又係有女

佢地點識?
性格好重要 咩工種根本沒關係

你講啊?!中學行錯路冇識女入左工程人生就GG了

性格真係好重要 身邊有幾個工程狗朋友中學讀男校 大學又讀工程
咪又係有女

佢地點識?

上堂識
利申 工程撚 同女女同major
無理解錯樓主係圈子細識唔到女?
唔關外在因素事
只要個樣掂 咩女都識到
利申 吾係外貌協會🙄
唔關外在因素事

唔關外在因素事

都有外在既我毒毒地 唔夠擔主動whatsapp人 覺得好似好狗公同埋都冇話題 同性朋友多數打機打波跑步食飯屌黎屌去 冇咩特別興趣
22歲
靚唔靚仔先?請評分
咁你身邊啲frd或者同事有冇女?試下拗介紹,問下佢地啲女朋友有冇姊妹可以介紹下
Use Tinder
連登緣分計劃
join出邊既speed dating
叫老母介紹佢d朋友既女同你相體
中學聽父母講,讀好書就有女架喇,然後拒絕左個幾得意嘅肥妹仔,會考廿鳩幾分,高考炒撚左。

讀ive,聽講升到大學就會識到其他系嘅女,然後唔夠分升唔到大學。

出黎做野,又聽講做男護好易溝到女護士,一邊炒散一邊考,然後考左兩年都考唔到。

聽講入大公司做生活安穩,d女會送上門,然後又俾我入到亞洲龍頭工程公司,然後日對夜對都係仔。

聽講有車就有女上車架喇,然後考左1 2 3 22牌,養唔起46都揸架26,然後日日單騎跑幾個地盤,放工後一句野唔想講。

到依加聽講拍拖要送樓…我屌你老母唔撚玩喇!

脷伸28a0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞