95 正能量巴絲速速現 第七十二回

1001 回覆
4 Like 11 Dislike
百家姓入面,「陳」氏雖然係大姓,但好似係最無出色既姓氏
https://lihkg.com/thread/165262/page/1?ref=ios

所以我係廢青

我唔g你名喎

之前有人暗示過我個名啦

我估1q題廢丫嘛

咁唔好估啦 保留d神秘感

FYP
https://lihkg.com/thread/165262/page/1?ref=ios

所以我係廢青

我唔g你名喎

之前有人暗示過我個名啦

English Channel
也許跟我吃喝進睡 會一生都使你有陰影 但求要逃命
彷彿以往接吻過程無異於吻過路人

所以我係廢青

我唔g你名喎

之前有人暗示過我個名啦

English Channel

第3隻字點估呀
細佬應該點對家姐
又天光
起身返工
Joe
早一兩日熱完今日又凍返 係咪痴線㗎
但我沒法衝開人潮 你只要明白了
再不緊要

上堂啦上堂啦

上堂啦上堂啦

得你一個

上堂啦上堂啦

得你一個

哩堂咪之前上埋報紙,
Notes set pw果堂
終於收到POLY MECH INTERVIEW啦
DLLM
DLLM

巴打
DLLM

巴打

但聽D同學講話好難IN
DLLM

巴打

但聽D同學講話好難IN

就算..就算IN得不太好
會有N手飯既

係咩 我一直以為得包夫同脆薯未讀完
我都冇咩上進心
我驚我入行後會安於fresh grad個人工懶得去考牌
希望到時有人會俾到動力我去向上

林雪憑《樹大招風》於「亞第十一屆亞洲電影大獎」奪得最佳男配角.................

而我完全冇印象呢套戲有林雪

記得 帶任賢齊去應負啲官
林雪憑《樹大招風》於「亞第十一屆亞洲電影大獎」奪得最佳男配角.................

而我完全冇印象呢套戲有林雪

記得 帶任賢齊去應負啲官

係應褲啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞