突發 20:11 HKDI 保安運緊電腦走!!!

1367 回覆
1995 Like 33 Dislike
唔係要裝修。。係要全校師生罷工罷課。。。。。。。要還死者一個公道
Push
我希望手足可以盡所能還彥霖一個真相
佢只係得15歲!死不瞑目!
跪求手足還佢一個公義!!
no no 係pause 左 段片仲有大半未播
佢再拉番前播多人既畫面
古有義士劫標車

今有幫兇偷運CCTV
推推推推推
1)一定係電腦或usb local抄片抄出黎。
2)基於安全理由唔上cloud冇問題。
3)harddisk唔見左係講大話。
4)條片565756係唔係有修改過,可以答可能性唔太高
5)hkdi幫警察隱暪緊事實,係100%
利申:唔係專家,只係識少少
正路佢地應該有套NVR server 所有CCTV record 都係save入面 佢地部電腦只係console . 但係一般人要hack 到入去佢地internal network 都幾難
可能套嘢無駁上網出街 呢樣唔出奇
但無理由話唔見左hdd 屌你老母 hdd裝係nvr入面點會唔見
而家係死人啊,學校隱瞞被查到好大罪,校長你自己諗清楚啦!
推!!
其實我覺得重點唔係呢2條片

重點係佢拎2條完全反映唔到陳同學行為既cctv出黎

黑警又話cctv佢赤腳行去海濱無可疑
但校方公開呢2條做乜尻
一定唔會啦 條片點會得個部電腦既copy 諗住鳩up姐
呢張圖邊度嚟
點撚解班保做得出呢d野
surveillance system 通常係standalone 一套system,唔會連其他network。而且係security team睇。而做mains係唔係chubb? 我唔知vendor係邊間公司,如果harddisk比人format左,短時間內係有方法recover返,r&d係有方法做到,不過行raid就唔得。
如果harddisk係比人偷走左,可以答係內鬼隱暪事實而做既,因為唔可能係server room rack入面拆部機然後拆harddisk會冇人知‼️
記住‼️surveillance係一堆cam做一個tracking‼️ 佢要del就係del晒所有nvr既片,cam駁cam少死角既情況下,一定知道咩人做
推,點解影到個男人入咗𨋢,陳彥霖好似表現得好驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞