[升級] 香城online職業圖鑑

387 回覆
271 Like 1 Dislike
P牌仔第一次係連登開post🙌🏻請多多包涵
香城online開服以黎四個月 去到今時今日 仍然發現有好多手足 特別係淺黃果啲 企係戰場上 想幫手但又唔係好知自己做咩 只係嗌下口號 唱下歌咁
但係對家而家恰我地恰到上心口啦!
嗌口號同唱歌可以提升士氣 但充其量都只係支線任務
主線任務(對準政權)我地都要做好呀!!
因此呢個香城online職業圖鑑就咁誕生左
希望多啲手足盡快搵到自己既定位!再諗下你(同你條team)可以點樣進化!

香港人 反抗!

註:其實落得場嘅都應該blackbloc 保護自己保護手足
連豬都識遮埋耳仔同髮型 你唔係唔識呀嘛
如果有更好嘅分類 請指教

註:因為記者/專業醫護人員/義務律師 唔係可以隨便升級嘅職業 所以冇納入係呢一個圖鑑入面 但衷心多謝佢地一直以來嘅付出

註:參考SUCK誅狗族公會而命名 有興趣入會可去SUCK Channel睇睇

註:各派系魔法師公會已成立 有興趣入會可去SUCK Channel睇睇

註:近日傳出對家會用支那制TG,各消防員小心中國的會爆炸,請注意安全,萬事小心!

註:結界師公會已成立 有興趣入會可去SUCK Channel睇睇

註:為左視覺效果同埋私心 寫左呢句
但希望畫家們可以盡量少寫發泄情緒嘅句子 輸出更多香城online嘅理念
靈感呢邊俾你:
[行動]噴牆,就應這樣。 https://lih.kg/1646500

註:醫療兵呢個職業有啲尷尬...因為手足只要去上個first aid course 攞番個急救牌 就可以簡易升級落場做FA 手足亦可以blackbloc身兼多職 但希望著住螢光背心嘅FA可以盡量保持中立🙌🏻因為我地同啲狗唔同 我地仲有良心

註:其實用手機apps都可以出到簡單文宣 冇大家想像中咁難!文宣好重要好重要!文宣組需要更多人!

註:呢個圖鑑係冇一個職業叫和理非嘅
因為去到呢個位 和理非係冇用架!愈黎愈多前線俾狗咬 所以全世界都要升級!!

認識好多前線都身兼多職 平日做文宣兵 週末又要打狗
如果可以 希望落唔到戰場嘅手足可以揀多幾個職業 俾前線休息下 做到真正勇和合一!

有啲職業我都唔係好熟 請各路手足指教 一齊進步
嘴炮師
721 831 101
好有心機,要推
pish
Push
push
Push🙌🏻
咁多職業,唔是打唔爆大佬下話
push
今晚大家都是文宣兵,1900遮打要人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞