國難五金:各位連登嘅小朋友,我想話比你哋知 貨我大撚把,千祈唔好教我做嘢 你哋冇本事,所以冇資格

239 回覆
70 Like 214 Dislike
都係嗰句 佢唔係嗰類人嘅話就連第一單都唔會出現
佢第一次威脅得我已經知佢唔係睇重大局 之後屌佢 連登成班人屌返我轉頭 衰啲講句 連登大部份都係唔識自己諗嘢 淨係識跟大隊
欣賞
唉屌
咪咁啦 都接近壟斷咗個market
私怨行先真係好多好
上次比人掃場 好撚柒驚啲裝落哂狗度扮示威者
雖然話blame the victim 但正正反映壟斷既壞處

仲有今日全日都冇見過tg
我見好多手足都廢事戴豬咀...

其實大家都係手足 唔想睇到係咁樣收尾
核爆都唔割
唉屌
咪咁啦 都接近壟斷咗個market
私怨行先真係好差
上次比人掃場 好撚柒驚啲裝落哂狗度扮示威者
雖然話blame the victim 但正正反映壟斷既壞處

仲有今日全日都冇見過tg
我見好多手足都廢事戴豬咀...

其實大家都係手足 唔想睇到係咁樣收尾
核爆都唔割
乜咁快私怨撚
今天在荃灣荃錦商場約4:45拍到喬裝警使用過份武力拘捕示威者,請把這段資料廣傳嗎?
https://www.facebook.com/100011329072910/posts/1178133025907655?sfns=mo
夠啦
唔好再po呢樣野
冷處理啦
咁樣做同分化有咩分别
搞着嘅都係前線
你做冷氣軍師還軍師
邊有軍師咁樣搞自己啲人架,班前線少樣gear你班軍師忍心咩
同一個post要炒幾撚多次?

我會BLOCK 9你
以為自己係大台?
大家唔好嘈啦
賣五金嘢可以起訴咩?
你咪唔好幫
但係記得
贏咗唔關你事,輸咗你有份害
熱狗要票?
我投撚哂俾民建聯呀屌
退出咗都被人話熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞