[Gay Post 60] 半醉半醒日復日 花落花開年復年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
見到中學曾經最熟嘅妹豬佢又開多個新嘅private ig而冇我係咪代表連fd都冇得做

唔係冇fd做既 係唔記得你姐
前者係對你有負面感覺, 後者係中性的

好揾唔揾比我揾到
佢個private上年尾已經冇update到
家下開多個新嘅都係個d人 只係冇左我
我心諗真係..... 女人...... 小家到.....
當年佢有咩咪又係揾我講
dklm
點解ig宜家要咁友善地去幫人揾d佢覺得我識嘅人
然後係咁比我見到人地d private
見到中學曾經最熟嘅妹豬佢又開多個新嘅private ig而冇我係咪代表連fd都冇得做

唔係冇fd做既 係唔記得你姐
前者係對你有負面感覺, 後者係中性的

好揾唔揾比我揾到
佢個private上年尾已經冇update到
家下開多個新嘅都係個d人 只係冇左我
我心諗真係..... 女人...... 小家到.....
當年佢有咩咪又係揾我講
dklm

你點會捲入d女人是非

因為我係萬紅叢中一點綠
係中學畢左業因為打機多都群左班毒j
以前真係講得上係朋友嘅男仔得兩個
點解ig宜家要咁友善地去幫人揾d佢覺得我識嘅人
然後係咁比我見到人地d private

成日都係架啦 fb又係
仲要明明冇mutual friends都彈出黎

然後個d我好多都識
係唔想打破關係姐
5個圈子有3個全女

舒服好多
我覺得
一大班仔尤其毒嘅都唔知出街係做緊乜咁
又得打機野傾 做d野又on99

今朝心情

今朝心情

5個圈子有3個全女

舒服好多
我覺得
一大班仔尤其毒嘅都唔知出街係做緊乜咁
又得打機野傾 做d野又on99

班毒直男...
出街都係陪佢地買野, 一係就飯局, 或者游水

就算有野傾都唔會講出黎
可能係我冇心事可以交換啦
一朝早就怨婦mode
有冇韓狗啊.......
點解要咁早起左身...
瞓返又怕遲又腫
點解要咁早起左身...
瞓返又怕遲又腫

?

今朝心情

呵返

又要番學
點解要咁早起左身...
瞓返又怕遲又腫

?

唔知邊度會腫呢

口腫面腫
因為我已經搞掂好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞