一句講哂,割定唔割蛋糕女

29 回覆
27 Like 15 Dislike
佢地聲稱呢個所謂「道歉」聲明係上一次既

好啦,好簡單咁諗,
當呢個道歉真係上一次既話,
姐係Sorry完之後今次又重蹈覆轍
咁你今次又道歉黎做咩?
反正你地下次又係唔知邊個戰線慶生架啦

不割
咪撚再有關條囡嘅post
做個小統計
on9 post 唔好再推
唔好再發酵啦
早啲瞓 聽日開花

《人手轉載》

希望大家維持嗌五大訴求:
1.缺一不可本來就有環環相扣既意思,正如林鄭撤回咗條例,都唔會改嗌四大訴求,簡單啲講,呢句野既結果一係5,一係0,冇其他。
2.解散警隊呢個訴求並唔夠實際同具體,基本上五大訴求達成就已經可以蓋括埋解散警隊既效果,正如一開始第五個訴求係林鄭下台,大家都覺得呢個訴求唔實際,所以改做雙普選,所以,我地係唔需要特登加多一個訴求落去,咁先比到人睇我地一直爭取緊既係具體、可行、實際既訴求。
解散警隊可以獨立嗌,代表我地對警隊嚴重不滿,但唔好將佢當做第六大訴求。
3.國際啱啱先開始知到我地爭取緊既係五大訴求而唔係林鄭一句撤回就咁簡單,所以維持五大訴求先比到人一種由始此終都係爭取緊同一樣野既觀感。
推俾其他人睇
呢班左膠唔係同路人, 所以無割過
唔想因為個蛋糕輸咗場運動嘅真手足入嚟
https://lih.kg/1649866
屌 咪撚再開ON9 POST啦
已經夠多無用POST, 仲要開埋垃圾投票POST
全部人推返行動POST

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/1649633
咁叫On9?
下次有人做膠野又唔理
好啦嘉年華又唔理
Ok 你贏
從來都不是同路人,我割撚硬啊屌你老母。
另外請善用不推文回覆,推行動po啊
不篤灰不割席不分化只適用於自己人度
平衡時空撚同嘉年華撚不應包括在內
佢地先係係現場帶風氣既撚樣
報警處理拉呢D假抗爭人士唔明有咩問題
入嚟嘅人
即刻出返去推po

係咪忘記晒冷處理呀各位連登仔女

好得閒呀而家?

======================
各位注意 laufen #228589 呢條友好可疑, 周圍蛋糕post 煽風點火
我相信不篤灰不割席不分化需要有一個下限
不過我P牌講9成比人屌係分化撚
我覺得借今次蛋糕事件去一齊下係唔係無論咩情況都不篤不割不分
又或者當中會唔會有D咩原則去彌定個下限
真心理性討論
On9?
溝女睇場合呀
佢哋係抵鬧但冇需要放大件事,又話要報狗又起底。借呢件事提醒和理非出去要時刻警覺唔好抱住玩開party心態就ok,之後去推d行動po同散播文宣仲好
唔重要咪推啦
你又開po把撚?我割撚埋你呀
你呢個問題假設咗事主係同路人/手足
有冇諗過佢根本就唔係
如果佢唔係手足 又可以點割 本來就已經道不同不相為謀

10.13 10.14 不見不散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞