太子站靈堂食蛋糕慶祝生日八婆左膠資料

624 回覆
134 Like 888 Dislike
明白,係太子真係好大問題。
起底過左火 可能人哋之前付出左好多 只要佢肯道歉 我覺得可以原諒
太遲㗎啦, 你唔篤灰 記得呢度仲有好多Mon post 狗 會上報資料去 狗屋

仲有少量嘅 Mon post 藍絲 同五毛
叫事主出黎平息啦
Btw
我都等緊
但覺得唔駛篤灰咁盡
好應該要殺一儆百
要令到佢 以及暗地裡想做同樣事情嘅人明白
我哋圍內都係有行事底線 太子站已經係靈堂咁嘅佈置 你亦應該好清楚太子站發生過咩事 而我哋用嚟拜祭、悼念手足嘅場地
唔應該,亦唔會係你慶生日開Party嘅地方

你當下食緊嘅 係沾滿政權暴力污垢同手足鮮血嘅蛋糕

你要慶生?可以 但太子站唔歡迎
正如你唔會去靈堂慶生一樣 就算太子站外係路祭性質 都唔影響佢作為一個應該莊重同嚴肅嘅場合

你咁大個人 呢啲事唔應該係要手足教
好明顯係識既
呢啲唔係叫左膠,係純粹想消費場運岀位嘅mk,分分鐘五大訴求係乜都唔知
但問題係佢地兩個係識既
你係條女本人

訓左幾耐?
一直都話左膠唔撚係自己人啊屌你
會出嚟擋黑社會而唔係手足既左膠咪係自己人囉
弱智額係有樣睇
唔好再放大件事
成件事唔好再提係最好解決方法 不分化
相信將來唔會見到同類事情發生

唔好再提比人拎黎當新聞

不推文
旺角個間 富臨旗下既雞煲??
Probably true
屌開屌多幾句
如果次次做錯道歉就ok,啲狗道歉又ok咩,個比較係就係over左,但請你唔好利用手足同場運動,有啲野過火就忍唔撚到返唔到轉頭架啦,屌你老母
做埋分化撚,老實講呀係咪真係一條女搞到咁大件事呢,好明顯係導火線啦,之前儲儲埋埋一肚氣對啲仆街港豬扮支持打個卡當付出。屌你今次件事就係活生生反映出啲收埋得好好嘅人,大把人根本無真係參與場運動,只係羊群跟風,前線俾人拉十年,你就屌兩句繼續玩得好開心出下po屌兩句就繼續玩
我都打完卡出去推行動po
樓主是咪對家混入嚟嘅分化攪屎棍
食中香港人中意睇八卦嘅心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞