有無人解釋到點解呢個禮拜形勢可以急轉直下得咁誇張

854 回覆
2024 Like 162 Dislike
18區根本 on9 開你老母花咩 18區比人捉就有
1. 休息撚
2. 無主要活動
其實呢度討論d人有冇出去,我啱啱先走,起步唔算多人但條龍越行越長,士氣高昂。
自己冇去唔好喺度散佈失敗論。
左膠和理非休息撚
推動BLIZZCON國際戰線要錢要人呀
https://lihkg.com/thread/1647163/page/1
我都想知,定啲人覺得贏唔到放棄?
After
1. 人權法
2. 文宣系統極度混亂
3. 吹風休息

Be tireless, my friends!
各有各做 國際,經濟戰線影響都好大
民意肯定冇變
真係關休息撚事咩?

點解一日會有7個活動?點解無啦啦禮拜六日都塞商場?點解大家一開post提個活動出嚟好似冇諗過就推?睇個日程表今日有咁撚多活動我去得邊個?

同埋唔係冇日程表,唔係冇文宣,大家有冇俾心機推過?
好老實,最反對休息,寧願全日自己果區教育同播放會都唔好用休息個字眼,撚有人打仗會有休息日
成日話唔好再裝修商鋪、狗鐵,本來升咗 level, 又要壓低翻。
叫班休息狗仆街啦
有無認真討論post, 係無大台下,建議幾個不犯法、低成本攬炒活動。

SET A, B, C

咁等大家自己發揮
有無認真討論post, 係無大台下,建議幾個不犯法、低成本攬炒活動。

SET A, B, C

咁等大家自己發揮
香港人 係咪想就咁輸左佢?
仲咁多正皮
r撚哂頭
d連登仔係咪唔用腦分析就直接正負皮
同意,我係休息撚,因為我真係做到就黎死,咁多連登仔鬧我休息撚咁又點,我由69到而家冇休息過呀,壓力大到乾嘔,唔係以後都唔出,大家要抖抖整頓一下再出發。
係呀,我係休息撚,因為我真係做到就黎死,咁多連登仔鬧我休息撚咁又點,我由69到而家冇休息過呀,壓力大到乾嘔,唔係以後都唔出,大家要抖抖整頓一下再出發。
寫埋啲仆街標題
5點鐘有時間出po散播失敗主義
不如落彌敦道睇下有幾多人啦
第一頁成堆三毛喺度附和 又屌開花 又屌遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞