「最新突發」 特朗普:香港問題會自行解決

254 回覆
276 Like 471 Dislike
Trump Says Hong Kong Protest Movement Will ‘Take Care of Itself’ Soon

The president said of the demonstrations, “I think that’s going to take care of itself. I actually think this deal is a great deal for the people of Hong Kong to see what happened. I think this is a very positive thing for Hong Kong.”

There’s a “love fest” taking place between and Beijing and Washington, he added.

唔好再同我講撚狗論
美國戰線 完了吧 如無意外
靠自己啊香港人!!!
撚完狗未
肯攬炒未呀
民主人權法案先係重點, 唔好on9 理其他野住thx
一年半載
等唔切
10月尾至11月中過,唔好亂up
休息了~ 贏了~ 義士變condom 了
推行動post la
大家目標唔係國會議員咩?
幾時又變返做 Trump?
You think I care?
通過完你知唔知仲有幾多手續?
solomon yue講都唔信
係都要自己鳩諗
我係勸你地唔到
但唔好阻到想贏既香港人thx
你知唔知第一件事要過左先
第二樣野你有冇睇修訂版?
第三你知唔知咩叫阻嚇力,因為可以追索番之前?
諗多少少thx
侵侵吾好dum低我地呀
都話美國唔係佢一人話事
同埋佢成日講一套做一套
咁當然我地係要繼續爬山
其實po 新聞貼埋醬油係咪咁難?
https://www.bnnbloomberg.ca/trump-says-hong-kong-protest-movement-will-take-care-of-itself-soon-1.1330467

同埋浸仔講兩句,攪到好似同中國關係好左,樓主又信?
合法公民抗爭!!!!
咁你都唔郁?????
唔撚洗想贏!!!!!
入黎跟住做啦!!!!
https://lih.kg/1637669

今日
反緊急法遊行
尖沙咀鐘樓
15.00 見
起碼一年半載
過完呢?
黑警邊有錢移民
撚狗姐
撚狗姐
台灣在民主黨主政的時期也被白宮一直賣
中共一慣的技倆都是去遊說白宮

但是台灣一直在國會經營的很好
總統只能幹八年,國會議員可以一直連任
事實證明,好好經營國會可以比氣長

國會開聽證會,討論法案不用像白宮一樣
需要考慮太多不必要的因素
只要考慮美國大眾當下的民意去推動法案就好
美國的憲政架構下,戰場在國會兩院不是白宮

法案過了,行政部門就要按章辦事

各位巴絲不用心急,如果沒用謝蛇怎麼會去篤灰
Oh my gord
條友得閒講兩句,根本唔會理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞