坂道46系囡囡貼圖區(17) 不協和音

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
[img]http://68.media.tumblr.com/c483a0596695acf62205e59d37d7898b/tumblr_njhw01pQgX1qki7kio1_1280.jpg[img]
Cos tonight we'll go dancing, we'll go laughing, we'll get car sick,
and it'll be okay like everyone says, it'll be alright and ever so nice,
We're going out tonight, out and about tonight.

[img]http://68.media.tumblr.com/a8c27f42925a1eb72ded7abe8e9c0f83/tumblr_njhybkaSkF1qki7kio4_1280.jpg[img]
Oh, whatever makes her happy on a Saturday night,
Oh whatever makes her happy, whatever makes it alright.

走啦
泥膠個波甘大既咩

拎件的士陳同禾梨寶比
原來唔係梨加黎禾一時睇錯就貼左出黎
明明麻友帶禾入坑結果依家唔記得佢幾時生日

Shame on you

依家只記得理佐生日(同禾同號唔同月)同平手生日(同牙tom同日)

依家只記得平豬生日(同禾唔同號唔同月)名茜茜生日(同禾唔同號唔同月)
有迷茜新飯定係手足改左名

新飯(七月開始睇)留名
如果唔係連登出埋啲麻煩功能
我都唔會開ac

btw
1 守屋茜
2 志田愛佳
3 今泉佑唯/長沢菜々香
4 其他wfc

好人好者推茜

通常都是金毛潮人

仲要大大隻個身有晒龍虎豹

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

平守清唔只金毛mk 塊面重好大條蜈蚣

依家只記得理佐生日(同禾同號唔同月)同平手生日(同牙tom同日)

依家只記得平豬生日(同禾唔同號唔同月)名茜茜生日(同禾唔同號唔同月)

仲捉你唔到
ゆいちゃんず新曲好聽

有矛Lin

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講
收到風佢以前成日去生誕祭

新飯(七月開始睇)留名
我都唔會開ac

btw
1 守屋茜
2 志田愛佳
4 其他wfc

好人好者推茜

通常都是金毛潮人

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

其實塊面有好大條蜈蚣係乜鳩野黎

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

點解你知
ゆいちゃんず新曲好聽

有矛Lin

https://www.youtube.com/watch?v=rbmdYD15KDY
今單最好聽會唔會就係依首

新飯(七月開始睇)留名
我都唔會開ac

btw
1 守屋茜
2 志田愛佳
4 其他wfc

好人好者推茜

通常都是金毛潮人

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

刀疤

通常都是金毛潮人

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

刀疤

劍心

通常都是金毛潮人

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

刀疤

劍心

收到wind平守青個樣係咁

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

平守清小學就由老母帶去握手會 中學走堂自己一個飛日本

通常都是金毛潮人

金毛潮人乜唔係平守青咩
屈我啲毒撚

我都係比人屈=.=

刀疤

劍心

收到wind平守青個樣係咁

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

平守青係同迷路雞吉朱開房牙=.=

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

adore

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

adore

識食
兩個都好撚正

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

adore

識食
兩個都好撚正

這些機會。。。

仲捉你唔到

平守青仲有堆48嘅矛講

果個都唔係我

adore

識食
兩個都好撚正

這些機會。。。

我都想吃

果個都唔係我

adore

識食
兩個都好撚正

這些機會。。。

我都想吃

比你揀
你想食平囝守屋定迷路雞吉朱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞