支那人:好像全世界都針對我們

645 回覆
2894 Like 13 Dislike
根本就係眾人皆醉我獨醒嘅賤種民族
自己做咁多賤野唔撚講,做愚民既明知都係唔接受,咪撚話陳勝吳廣都係美國佬搞一原時推動?繼續加火水啦撚樣,鬼唔望三戰炸撚曬你班支蟲,包括錫安教條ON9魔鬼仔
應該己經被禁言,就算唔入牆內只看流出新聞都睇得出

在消滅了“尖銳”批評之後,“溫和”的批評就成了最刺耳的,也會被消滅掉;在批評被消滅後,調侃又會無法容忍;在聲音都被消滅之後,沉默被視為無聲的反抗;接著就會要求讚美,然後再消滅那些讚美得不起勁的;最後掌聲無法停下來,因為先停止鼓掌的就會先被消滅掉。
一切都不會是人為的錯,如有,一定是美國人
屌,佢地睇住張數字圖可以覺得細號碼(深圳)比起大號碼(香港)大嫁,咁撚ON9邊有理由唔死曬佢,,
支持一國一制,支國有稀土,唔撚稀罕邪惡美帝比優惠
今日支那人仍未醒覺為何生下來就必需要翻牆看世界..................
冇錯,
玩唔起。
原來真係有人會覺得全世界都欠左自己
佢哋係一群接收少資訊嘅弱智人士。
某個三十多年前的事
唉笑撚死我
班友成日以為自己開始強大 ,d外國人驚俾佢地爬頭所以針對佢地
但我地都冇咁樂觀 啱啱侵侵同習維尼開始有貿易協議第一階段共識

香港人 反抗
如果你覺得台灣都係中國人,點解全世界唔針對台灣?

人必自悔
無計啦 佢哋封鎖了太多真相 而知道真相嘅又唔可以發言 會比人del post 封ac
咁快啲出兵 好無
最恐怖係大把人就算身在外國,但個腦都喺支國入邊...
就係針9你地 吹
醒下啦 冇人鐘意你地支那人
最尾因為中国強大了
轉頭俾全球收皮
做咩 蘋果奶共架喎
典型將內部矛盾轉移外國矛盾既手段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞