鶴藪水塘燒烤區場6號

1001 回覆
435 Like 26 Dislike
你要小心
共產黨好多法師
唔係玩膠
佢地好迷信
用好多錢喺呢方面
一定要保護好自己
直到香港光復嘅一日
Hi sir
搵記者一齊入
Gay巴可唔可以運用你既神通力指點一下
究竟831太子站個嘔白泡男士下落如何
你講得啱,成個香港佢哋都唔知擺咗幾多個風水陣
好多蛇陣
尖咀最新商場都係
好心寒
利申:我係絲打

唔緊要
我都絕對同意樓主安全要緊
希望樓主既帶領下大家早日搵到真相
隨便你講咩
對能量敏感嘅人 大約估到對方有冇講大話
唔係由你決定我係咪差佬
係樓主自己判斷信唔信我
By the by 我冇留 contact,我都冇叫樓主留,
打開你對屎忽眼,碌上去睇真柒啲,我甚至叫樓主唔好留 contact
識d嘢喎
將會可能 比人發現 係咪果個 "白衫男仔?"

岩岩上google map查,發覺係西邊大概5分鐘車程,有個好奇怪嘅地點tag.

但睇街景明明係貨櫃場。

1. 想問google map落tag嘅手續係咩? 提交申請至放上google map公開要幾耐?
2. 有冇人知果帶真係有警察宿舍咩?
樓主 我唔知自己係咪真係有呢方面能力
但係自從831後我有時係會有異常感覺(睇圖嗰時)
我想同你confirm一次圖中男子係咪已經不在人世
我只係想知究竟我係壓力太大痴左線定係一切都唔係幻覺
推推,點解你講咁近嘅位有個tag寫警察宿舍,果度明明唔係警察宿舍
鶴藪水塘燒烤區場6號 假日都有唔少人會去BBQ (小弟之前都有,但最近無),如果真係有事星期六日應該會有人發現
危險 小心
請勿獨自一人去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞