終極合法抗爭:全民結紮 , 不育主義

114 回覆
2 Like 228 Dislike
呢招係咪最勁對抗暴政 ?

以後永遠冇晒奴隸
你冇啫,中國大L把人願意做呢!
到時直接開閘放啲難民落黎
所以除咗在港推廣外,
也要向北進行文宣推廣,
講下生孩子的壞處和代價,
實行全中國人一齊全民結紮。
全國人民一齊結紮
on9
唔好玩膠
人地鐘意做奴隸,都冇佢辦法。
最重要的係文宣推廣,
唔想做政權奴隸就立即實行「結紮不育」。
咁最後咪比150溝淡囉,唔讚成
【突發】繼連儂人後又一力作:連儂布鞋!
https://lih.kg/1642309
真正自我閹割生育權
我諗過
和平遊行和示威:冇用,政府硬闖
勇武:犯法,政府派警察拉人
戰爭:政府有核彈
連儂牆:網絡文宣和媒體都冇用,連儂牆更加無用。

唯一有用:只有全民不育結紮,用子宮和下體投票。
樓主弱智
咁佢會放更多人落黎
應該掉轉,生多d, 抗爭 (雖然好自私)
我諗過
網絡文宣:香港算舟由,但唔遲些好快無左呢個自由。中共政府玩禁網,連google都唔放過,仲出埋社會信用體系評分。遲啲可能好多國家,甚至西方國家,都跟隨鎖網政策。Apple都將hklive下架。

我諗過
網絡文宣:香港算自由,但唔遲些好快無左呢個自由。中共政府玩禁網,連google都唔放過,仲出埋社會信用體系評分。遲啲可能好多國家,甚至西方國家,都跟隨鎖網政策。Apple都將hklive下架。

自己放棄自由仲抗爭黎做咩
冇下一代包伏先有自由
你知唔知中共都唔想人生咁多
你做到佢多謝你Tim
我代中共多謝你
Cls la 幫手滅族?
真香港人要生多D啊!
唔好俾蝗蟲溝淡!
當社會的生育率去到0.01人/女人,政府就識驚ga la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞