公審!呢條女打我個fd!求巴打起底!🙏🏻感謝

218 回覆
11 Like 382 Dislike
樓主竟然夠膽po上一個咁憎tb嘅forum
死TB 抵死啦
( Show Blocked User - 真。哈草戰士 )
乜柒都放上後當呢到咩地方
呢度啲毒撚溝唔到女就憤世嫉俗

不過樓主你會唔會太HEA 點幫你

Tb發現
哈抵撚死啦死TB 好撚出奇啊俾人打,你打機見到有怪都打佢嫁啦
喂喂喂…你地TB唔係好撚型好撚man咩?好有安全感嫁應該 吓俾女人打?仲要人上黎幫你起底?起起起,起釘啦你咪唔撚洗戴bra囉屌你老母
on9仔 唉 係叫你on9仔定on9女好分唔柒到啊

看圖作文
哈抵撚死啦死TB 好撚出奇啊俾人打,你打機見到有怪都打佢嫁啦
喂喂喂…你地TB唔係好撚型好撚man咩?好有安全感嫁應該 吓俾女人打?仲要人上黎幫你起底?起起起,起釘啦你咪唔撚洗戴bra囉屌你老母

TB去死啦
當連登仔係咩
幫求起底

條女好正

天滅tb

做得TB性格一定有撚問題
我想講嘅係我tb fd唔串嘴冇咩出聲就比人打!

同埋咩係冇咩出聲

有咩出聲唔出聲姐
打tb係替天行動
做得TB性格一定有撚問題

何止
有人唔做做畜生
TB抵比人打,你話你個frd係相中人都幫下你
我懷疑樓主其實係想識條女 所以就9ip啲野出黎想人幫佢搵條女資料 但好衰唔衰話個fd係tb
屌 有條女ig未 我要懲罰佢
你的朋友就是你

Tb發現

收嗲啦 如果我係TB 我老母比狗屌

利申 只係撐LGBT
我懷疑樓主其實係想識條女 所以就9ip啲野出黎想人幫佢搵條女資料 但好衰唔衰話個fd係tb
屌 有條女ig未 我要懲罰佢

可能係求其作個故仔出嚟氹人幫佢,點知
我都好想比佢打
樓主係咪想攞人ig唔夠膽
屈佢打人
抵啦 畀條咁索嘅女打 我都想畀佢瘋狂打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞