報夢po俾人delete咗?

229 回覆
163 Like 10 Dislike
哩條屍就係陳彥霖
佢老母話唔係?
大家唔好再推住 , 因為驚樓主有危險
姐係點呀,而家好混亂。
有白警出post 話黑警殺左人?而家del埋?
發夢post 冇嘢, 係其他post 好易搵到佢真身,所以險
個post係樓主自己postbam圖求del,但係ac唔知,可能之前有自爆過連仔del埋,但係post一定係佢自己求del
有冇人記得會員 無帶錢去食飯條撚屌up過邊d地方用黎藏参
Push
嘩屌
點解無撚左?
今晚00:16, 寶琳狗屋後門,popo運咗個白箱上警車 AM 8904
https://lih.kg/1627749
佢自己貼bam圖呀
有冇back up ? 報夢內容有冇cap ?
No
有人發夢夢到(你當女死者報夢啦)
Match咗
之後單野煲到好大
佢就貼bam圖 想保命
我覺得佢係知情人士或者係見到 ,多過佢發夢
聽住先
何況白警爆料同死者報夢一樣
都係天方夜譚
最撚離奇係佢老母個回覆,
佢老母影唔到自己個女?
小弟啱啱發咗一個夢(真)
夢裡面本身我好歡樂咁燒緊嘢食
無端端有個女仔撞咗入畫面
要我幫佢 佢話佢俾狗殺咗
個女仔叫陳(程)X琳(藍)
我見到佢嗰陣 戴黑色框眼鏡
著住件黑色外套 裡面白色(疑似係中學校服)
佢話自己本身好肥 而家變瘦咗

我跟住個女仔去到一個地方 個地方好似係某車站(廢棄?)嘅底下 地下舖咗碎石 側邊有天橋嗰種石柱支撐
嗰個車站地下都有死屍 印象中有個黑衫男仔
有一個白衫男仔未死 匿咗喺石柱頂部度

嗰個地方好似有警方(軍方)守住
因為當我跟住個女仔行近
即刻有長條形手榴彈(tg?)同埋有槍射我地

我問佢 你係831定新屋嶺?
個女仔講咗句「佢地發現咗我啦」就消失咗
而我都醒咗 瞓醒後起哂雞皮 唔知係報夢定發惡夢

有無手足識得陳X琳(或類近讀音)?
而佢又有個夢入面嘅特徵
一早比人夾住左囉
求大家一齊back up
同時亦提示自己 呢個政權 有幾十惡不赦
Never forget. Never forgive.
樓主自貼bam圖架
有人記得會員 無帶錢去食飯 條撚樣講過邊幾個地方用黎藏参?
佢係其他post 自爆過d 發夢野 有機會比黑警搵到真身所以出左post要求del 相關posts. 可能想再安全d 所以見佢不斷貼ban圖搏ban ac, 係未ban ac 之前 佢出過post 不自殺聲明同交帶左兩個frd (有連登名)有事的話會代為出post.
佢真係自己求del 唔好怪錯連仔
撞入畫面 無人機 ?
發現左(我) 無人機 之後擊落 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞