光明卡有無講香港呢單野?

42 回覆
9 Like 0 Dislike
突然間諗起而家香港壇嘢搞到咁大
寫好曬劇本嘅光明卡會唔會有香港份?
利申 無好深入研究 得啲好淺薄嘅知識
想聽高手分析
有一張個背景好似係香港
推 想知
講多少少
要人!科大要科大人!!
班nds推左個黨員選入校董會
選到既話佢地諗住收窄學生會既權力
幫nds嚟香港同再滲多啲自己人入去

讀緊科大嘅唔該入一入嚟
https://lih.kg/1644115

班大陸人靜靜雞係wechat吹哂雞去左投票啦
佢地係朋友圈推得好行,光復ust啊
講多少少
劉明睇穿鑿附會
光明卡話出年東京奧運會有災難發生
求解說
Too many people and too many problems
咁堅
/ If you can destroy five Huge Place without resources to World War III, you may claim victory on that basic alone!/

How
好撚驚
香港似烏克蘭

烏克蘭要抗俄入歐
香港抗中入西
https://lihkg.com/thread/1652953/page/1
巴打就係呢張 呢張我第一次睇好似係CCTVB Big boys club果個節目睇過 就係係卓飛講呢套牌
就係呢張特別有深刻印象
佢地都好快skip左呢張
中間果座同佢隔離果個半圓球體建築同隔籬建築既密度係特別似香港 而唔係NYC 呢d發達地方
因為無可能比埋個中銀大廈畫出腸比我地睇
另外之前睇過套片 係京奧2020 之後會發生WW3
亞洲各國會因為香港而導致開拖 逃亡潮再現
到時香港人又一次要走難 各國人員都要離開
而香港都唔再好似之前咁可以當中立地區身分
但跟大陸既推背圖就會講香港同大陸會因呢件事而回歸曬中華民國 正統返所有之前既歷史錯誤
中國都開始行台灣果套行實現新民主制既中國而變做真正既世界強國 到時會超過埋美國
推 想知
想知多D
利申:2000年代超自然版版主
綠帽果張有有高清版
前面差佬果張對依家局勢幾貼切
好驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞