我懷疑有死者報夢(2)

466 回覆
568 Like 22 Dislike
麻煩樓豬返嚟主持大局

引用:#1
艾爾肥絲·艾力克
• 9-21
小弟啱啱發咗一個夢(真)
夢裡面本身我好歡樂咁燒緊嘢食
無端端有個女仔撞咗入畫面
要我幫佢 佢話佢俾狗殺咗
個女仔叫陳(程)X琳(藍)
我見到佢嗰陣 戴黑色框眼鏡
著住件黑色外套 裡面白色(疑似係中學校服)
佢話自己本身好肥 而家變瘦咗

我跟住個女仔去到一個地方 個地方好似係某車站(廢棄?)嘅底下 地下舖咗碎石 側邊有天橋嗰種石柱支撐
嗰個車站地下都有死屍 印象中有個黑衫男仔
有一個白衫男仔未死 匿咗喺石柱頂部度

嗰個地方好似有警方(軍方)守住
因為當我跟住個女仔行近
即刻有長條形手榴彈(tg?)同埋有槍射我地

我問佢 你係831定新屋嶺?
個女仔講咗句「佢地發現咗我啦」就消失咗
而我都醒咗 瞓醒後起哂雞皮 唔知係報夢定發惡夢

有無手足識得陳X琳(或類近讀音)?
而佢又有個夢入面嘅特徵

本身聽到全名 腳醒後唔記得咗中間隻字
條屍22號發現 到而家都驗唔到查唔到?
有無人識塔羅/占卜之類 雖然係迷信啲 但可以揾下線索 調查方向都好
有好多野唔可以直接講,報夢"或者" 係一個手法
我有tg grp友係佢朋友 話佢fb d減肥po係真 但係佢應該係唔戴眼鏡
無錯
係唔係發得多夢 開始唔識分夢境?
推到樓豬出黎
驗乜野查乜野呢
巴打 你個post都好重要 實在太玄
不過自己都要小心
個場交返俾你 萬事小心
樓主仲記唔記個夢細節阿?
不如你講下應該交俾邊個查/交俾邊個驗啊?
樓主只係話佢發夢唧,但係而家唔係好多人係度推斷緊咩?

引導手法有好多種的,引導人去尋找一件事既始同終。
樓主果日之後仲有無相關嘅夢?
10月6日至10月7日 以下句子一直蔓延
"等美國通過法案啦 忍下手啦 唔差在呢幾日啦, 我地比律師朋友做野啦 休息啦.............."
結果呢? 呢幾日發生咩事啊?
看更因為拒絕比暴徒進入住所被捕
暴徒街上亂咁拉 有無口罩都拉
黨鐵日日宵禁 屈示威者
浮屍又出現 未成年既都有

你班休息撚係咪又想等等等?
等到新彊嶺建成全港200萬人一齊送入去集中營先行動好無?

咪再信咩野仲有幾多日通法案忍下手
咩野律師朋友做緊野忍下手
咩野民意逆轉外媒唔鐘意暴力忍下手
...........

呢場不是不合作運動, 呢場不是公民抗命咁簡單
呢場係一場革命, 係一場戰爭, 雙方都將所有賭本儘押
根本係無任何空間可以喘息 你估暴徒一方就算無活動, 又唔係晚晚開OT搜證拉人咩?佢地會休息咩?
你估林鄭開行會無傾過動用更多緊急法咩?佢地會休息咩?
我地只要人,一齊趕絕休息撚 付諸行動 自己香港要自己救

不要將抗爭外判 不要愧對義士 不要到香港變成新彊才後悔

你以前有無發過類似既夢?
巴打你可唔可以詳細小小講一次
你個夢係點
又話佢露胸比你睇??
佢有冇同你講過D咩
最好現實度唔好同人分享夢境咁多,你處境好危險啊手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞