【懷舊】古惑仔之義Online

525 回覆
12 Like 7 Dislike
召集所有漂亮既新臉孔~同埋曾經喺旺角/尖嘴劈友既舊玩家
隻Game已經出左十年有多,雖然官方已經冇更新
但仍然有活人玩緊
新手唔驚難上手,下面有群組,入面有大概30個活人,當中有骨灰級玩家,亦有岩岩新玩既朋友仔,有咩唔明可以問,有時老鬼仲會派裝
有興趣可以入下面Whatsapp群組
https://chat.whatsapp.com/JAYAC2QZYYIFdt3vo1sg2W
另外有攻略包,新手九成問題都解答到!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lbwAFmJvbc7p97DjUBaoBjxyOt4ZKQ94H_CV3-Vq7q0/edit#gid=1282296442
我地等緊你加入!
pish
古一先係清泉
有得玩我地一早玩左
古一 當年做sdu 剩係加命中
同4大家族合作,次次開大雞,係天橋下幫手伏擊
執過唔小裝
好懷念
我果時仲讀緊小學 冇錢買點 玩左排就冇玩
但隻game係一試難忘後期玩無間道 發現冇咁好玩
果時買咗幾個月月卡
升到咁上下,用藍袋換月卡,間唔中跌裝仲有錢賺
之後升埋隻sdu,同2個網友係咁周圍辣火頭
得罪晒成個server,搞到4大家族都要拉攏我地入會
之後都有玩咗排無間道,好垃圾之後就無再玩online game
做全ser公敵都幾過癮
果時玩到冇癮 買左架車周圍車啲玩家
推.......
細個買左隻驚番黎老母話學壞晒, dum撚左
果時同2個網友,就好似宜家啲黑警一樣
過街老鼠,一見到即刻追住嚟斬
依啲碟唔見得光嫁 果時我都係扔左個盒 搵野包住4隻碟
以前會唔會俾人camp重生點?
想知邊到有得download? 上官網好似死哂link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞