[突發] DLLM!!! 消防處又送前線去死

264 回覆
260 Like 346 Dislike
一直都唔明示威者燒自己砌既rb 係為乜?
係想扮型?定係知阻到人要消防幫你清返走佢?
威脅罷工,呢個好撚大獲,冇消防,所有災難靠黑警求咩
聽日滅火?咁快知道聽日要救火?你估你係大預言家諾斯特拉達姆斯呀?睇怕又係玩自編自導自演!

不過今次既然叫埋消防傍住,睇怕都會玩到好大(例如燒通頂),希望我只係過份憂心啦!呢幾日大家記得做好防火同防水措施喇!
點解同為紀律部隊 , 消防要under警犬。。。wtf man
而家海關嗰啲都要聽黑警話
咁都得?即係警察大哂?差佬命令優先過救人?
警政府
狗隊入面有少少人性、有少少良知嘅都唔會想留啦!橫掂都係需要體能啫,俾著係我我都會轉去消防!起碼真心救人,次次都係搵命搏,正氣好多!
但可以將狗隊嗰份人工直接轉過去消防嗰度好唔公平
真心佢哋好多都係想救災扶危,如果係為份人工嘅一早考左警察啦,又容易入,人工又高。
速龍收埋係消防車
痴撚線!!!!!
迫市民唔讓救火車
驚入面變左運兵車
阻大家一分鐘大家可唔可以幫手spread???大家唔好去錯 和你拖2.0係10月18日 唔係聽日

[已改期]面具人鏈和你拖改咗下星期五啊!10月18見!
https://lih.kg/1644691
班狗而家擺明係佢大哂佢玩哂,我地除左事後屌仲有咩可以做
都係消防朋友講佢哋都係大家互相傳來傳去。
淨係唔放行 唔做其他嘢我覺得都仲得
雖然佢地都係會自己搞
消防為何要受警察指揮?軍政府?
唔止謝sir,連er er er sir都……
https://lih.kg/1644080
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞