多謝你,謝sir.

520 回覆
4220 Like 19 Dislike
謝蛇,我怪錯咗你
亞中寫咗不自殺宣言未?
手足,心照背負重擔
篤灰始祖江永祥

[正視聽]er sir先係最醒嗰個!
https://lih.kg/1646638
幫你同美國求情
多謝你呀謝sir
我地一定會幫你拎到張綠卡
放心!
唔好跟車太貼
雖然有好轉 叫做到下野 立下功
不過都唔好一下子幫佢洗底
好人一世平安
臨去老美之前有嘢想講

話說謝sir九月中出咗呢個post,不但止冇人理,而家仲要係可以拎得返嚟用!
各位手足,記得做任務呀!
https://lih.kg/1569831

而家因應住現今狀況再作修改

日任:
活動組:
主線週任為主,支線日任為副,不要撞日期,不要撞時間
一日太多支線任同副本會好易攰,大家亦唔係軍人,精神狀態唔會日日最 top
試想想:
自己玩online game,一日打六個鐘都係打十隻屎萊姆,大家都覺悶,精神疲勞
但今日打十隻屎萊姆,聽日打五隻哥布林,星期六日有魔龍打,唔係更好咩?

文宣:
整連儂牆,日程活動為主,真相為副,藝術最後
連儂牆唔止俾我地同温層睇,更要俾非同温層同淺藍睇,所以長輩牆也毋妨
我都大家充滿創意細胞藝術細胞,但可以將創意細胞藝術細胞放喺日程活動文宣上

冷氣軍師:
唔識photoshop唔緊要,但一定要推,send,share,retweet
特別係行動post一定要推上熱門
仲有國際戰線,無論白宮聯署,Twitter同Reddit好需要大家
200萬人一人一upvote 其實唔難

唱歌,叫口號,人鏈
好支持,但唔好多,多會膠化
可以士氣buff,記住最尾要嗌完發夢日,邊度見

週任:
發夢:
記得自己崗位
和理非唔好做散水撚,唔好齋企食花生,有物資運物資,有口號叫口號,做哨時地人一句過,不說「嗰邊有狗走呀」,試說「鵝頸橋底二十防暴」
唔好再肥媽,會膠化
偽勇武想清楚自己崗位,心態係咪都勇武先好上full gear
但無論點,核爆都唔割
仲有唔好淨係run,係hit and run,係打狗救人,係鶳

突發任:
好似721咁,個個仲係睇緊潑黑中聯辦嗰時元朗恐襲
我相信大家冇gear都有手機掛
記得錄起佢,唔止影相,要錄,人人都係記者
有gear更加要幫手,有需要就鶳

特殊任:
暫時最成功嘅特殊任係812聲援爆眼少女塞爆機場
特殊任一定要做,因為每個特殊任都係「當時核爆級」

突發任同特殊任分別在於:
突發任係即時性:721本身個個都focus喺上環,因為有唔少人影到元朗站之到而家都仲係核彈
特殊任係隔日性:有大事發生,第二日煲大咗812塞爆機場係好例子

見嗰日做哂任嘅,冇嘢做條條fing :
做吓gym,要大隻過啲魔警
檢討上次有咩好有咩唔好,諗吓有咩戰略可以打好啲週任
熟讀被捕需知,俾人拉都知點算
睇藍屍共狗魔警而家戰術,知己知彼

我地已經冇嘢好輸,輸埋嘅真心個個因為香港冇希望而移民同自殺都唔出奇,所以就算final boss係中共都要贏

光復香港!時代革命!

另附上日程表最基本template
不要再說了 mon post sir會驚架
呂口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞