買左champion假嘢

74 回覆
2 Like 13 Dislike
屌好撚嬲 今日去潮特行係1樓買左件champion x beams 假嘢 仲要係我家姐同我講話假我都唔信 跟手上淘寶搵下俾我搵到1模1樣仲要買175 屌你老母間閪嘢買699 而家好撚唔鋸 可以點呢
全世界都知旺角最有保證係力記
自己柒左仲夠膽擺上黎
好流喎,咪去潮特買野啦
屌好撚嬲 今日去潮特行係1樓買左件champion x beams 假嘢 仲要係我家姐同我講話假我都唔信 跟手上淘寶搵下俾我搵到1模1樣仲要買175 屌你老母間閪嘢買699 而家好撚唔鋸 可以點呢

點解你咁蠢?
真心去報海關,有無留單?有既比埋海關
個tag假到仆街
Btw係潮特買野
自己柒左仲夠膽擺上黎

知唔去喇 唔識嘛
邊到力記
自己柒左仲夠膽擺上黎

知唔去喇 唔識嘛
邊到力記

力威健身學院印唔識.....

點解你咁蠢?
真心去報海關,有無留單?有既比埋海關

啱啱先知佢無俾單我 屌
建議同歸於盡

求教學
真既係點? 有冇對比學野
建議同歸於盡

求教學

著住佢,日日係門口,話佢買假野,囉埋單
淘寶價,整埋生招牌

咁當我唔好彩算啦
有沒機會樓主個件真,淘寶個件只不過抄到十足
搞到樓主以為係假

係就貼link參詳下

利申:一係巴打貼上淘寶post ,話自己買左,愈多人著=同化

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【【west studio】CHAMPION x BEAMS HALF ZIP HOODY冠军卫衣帽衫】¥ltG7n4r05W¥http://c.b1wt.com/h.eh5lhL?cv=ltG7n4r05W&sm=6784c3
開名?
特區都去
開名?

間閪嘢係1樓 上完扶手電梯轉右再轉右嘅左手邊第2間 間嘢叫perfection exploorer
Champions x beams 有出過呢件野喎 巴打點分真假吖
求分真假教學
報海關啦

個拉鍊
報海關啦

會唔會好麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞