買左champion假嘢

74 回覆
2 Like 13 Dislike
今日聽到個港女同事係街大聲講
:「個地盤佬著champion好曬野囉 好貴架」
著出街都無人留意真定假架啦
你估真係有人留意你咩
係你on9要買個brand logo, 就如你買左件淘寶都唔撚知一樣

我都覺 愈唸愈on9 唯有當唔撚好彩
潮特
慘豬

淘寶特別版
咁大條水魚游埋黎 唔湯你湯邊個啊
先達買手機
兆萬食放題
潮特買衫
係咪角位個間鋪?
同歸於盡你唔敢
報海關你又嫌煩

咁你起碼影低間鋪頭擺上黎等巴打們提防下啦

btw人地就係睇準你怕煩/淆底唔敢搞大佢先唔比單你
你冇單 佢屈返你係淘寶買件垃圾想搏懵都得
我地就話信你姐
報海關無用 佢會話係韓國買返黎 有晒單 海關唔會幫你同韓國果邊交涉 所以都係晒鳩氣
利申 做緊日版champion商場舖 老細有晒日本代理 100%真
報海關
同歸於盡你唔敢
報海關你又嫌煩

咁你起碼影低間鋪頭擺上黎等巴打們提防下啦

btw人地就係睇準你怕煩/淆底唔敢搞大佢先唔比單你
你冇單 佢屈返你係淘寶買件垃圾想搏懵都得
我地就話信你姐

我聽日影俾你地睇
係唔係3樓嗰間
我之前都買個件假既champion
180短😡t
係唔係3樓嗰間
我之前都買個件假既champion
180短😡t

1樓
699一睇就知道假。。
真好似要成2000
垃圾都有假
垃圾都有假

唔怪得周街都見有人著
btw 報海關應該冇用
因為要間champion呢間公司肯做野先得
報海關無用 佢會話係韓國買返黎 有晒單 海關唔會幫你同韓國果邊交涉 所以都係晒鳩氣
利申 做緊日版champion商場舖 老細有晒日本代理 100%真

K11 ?
咪幾型棍
今日聽到個港女同事係街大聲講
:「個地盤佬著champion好曬野囉 好貴架」

係日本聽到架妹講著champion既日子已經過去
聽日去買多件,記住攞單
champion呢啲阿伯brand 都有人著
樓下運動鋪啲champion tee 一舊水有找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞