買左champion假嘢

74 回覆
2 Like 13 Dislike
樓主係咪今日晏就去買架
今日先係果度行完 奇怪點解會有人係度買
明知山有虎 偏向虎山行
今日聽到個港女同事係街大聲講
:「個地盤佬著champion好曬野囉 好貴架」

係日本聽到架妹講著champion既日子已經過去

fashion嘅嘢日本妹識撚咩
champion都有假
樓主係咪今日晏就去買架

係呀 屌
你果陣唔提下我
樓主係咪今日晏就去買架

見死不夠
樓主係咪今日晏就去買架

見死不

乜champion咁貴架咩
之前係台灣買左件hoodie對返港幣500幾,係咪都係假 上次係千色見到同款hoodie但大logo賣成1300蚊 仲以為自己執到平野
之前係台灣買左件hoodie對返港幣500幾,係咪都係假 上次係千色見到同款hoodie但大logo賣成1300蚊 仲以為自己執到平野

大logo係日版,貴啲
抵死 臭閪
Champion有分好多line 平既百幾一件tee都有交易 貴既6舊幾一件tee

大logo係日版,貴啲

我個件都係日版但mic 間野係champion facebook搵到 全間鋪淨係賣呢個牌子仲有得tax refund
咁既垃圾牌子都有假野 之前仲係日本買左件
有日見到老母著champion 衫
好驚訝佢咁潮買貴野
佢話樓下運動鋪買一百蚊件
潮特d野不嬲都流流地 仲要貴過出面
屌好撚嬲 今日去潮特行係1樓買左件champion x beams 假嘢 仲要係我家姐同我講話假我都唔信 跟手上淘寶搵下俾我搵到1模1樣仲要買175 屌你老母間閪嘢買699 而家好撚唔鋸 可以點呢

點解你咁蠢?
真心去報海關,有無留單?有既比埋海關

啱啱先知佢無俾單我 屌

扮哂野話幫人買,拎返張單
潮特
樓主照著啦 應該無人睇拉鍊位
買多件 然後攞單 告9佢
問人可以點,人地答完又話都係算
其實冇人知係假,你可以照著,你係唔gur 佢昆你姐,你以後見到岩可以淘寶睇下先
(有圖)就係呢間
https://lihkg.com/thread/165398/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞