美國戰線著哂火

678 回覆
3777 Like 7 Dislike
煲到打仗就岩
暗黑文宣你要去中國微博煽風點火先係,等佢地自己去外國挑機。
現場咁堅?
睇黎幾有用, 我自己新開左po
https://lihkg.com/thread/1642629
佢地見到有人係示威現場拎住佢地d artwork 應該好開心
唔駛暗黑兵法,直線抽擊再拉落香港就得,人地咁啱屎忽痕check ip就麻撚煩
仲有vans取消參賽作品啊
入場票加機票都貴撚死
肯定?
微博好多人話唔睇NBA轉玩暴雪
Yessssss
Fuck China, Free Hong Kong
轉去暴雪開掛玩啦成班柒頭
要時間練架入面全部game
我都覺 要令佢地覺得佢地真係幫到香港!!
然後一定要更加落力參與!!
要好好多謝佢地!!!
有無人有文宣個tg group 比佢建議佢地睇下點!!
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
不如開個Reddit link 專post
專係放唔同議題的Reddit post 上去比大家集中upvote
咁樣的做法 有效又聚到人
又模仿到大陸5毛的網軍效果
諗起當年diablo3好多野都被河蟹到不似人形
搵人cosplay 埋mei出黎係前線 應該成班jizzed
no money poor student arr
求details 想知多少少
令美帝參戰首功
係,有冇人知文宣組tg, 同佢地講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞