大陸愈玩愈激

454 回覆
2462 Like 5 Dislike
打未?
陳同佳兇殺案—》ww3
世界大戰抹黑宇宙了 can you feel?
我其實想問大家係講緊笑定係?
中美冇可能開打噶,醒啦
有撚核彈,美國根本冇乜人想移民中國
似得中華移民共和國咩
加油呀中共 , 全港人都支持你打低美國
啱 同你制裁我去北韓 who fucking cares
我覺得最近唔多核彈 支共不斷發放笑彈

有利益就得啦
維吾爾人幾百萬入集中營 你見有中東國家反咩
中共 香港人要你成也香港敗也香港
唔係香港做你ATM
你可以喺呢十幾廿年上位上得咁快?
仲日日掛喺口邊 要不是中央政府照顧香港?
抵撚死喇 本來溫水煮蛙到2047
就名正言順可以將香港呢隻金蛋收歸國有
而家你喺短短幾個月一舖清咗香港袋
而家就算要死
香港都要攬撚住你呢個全球大毒瘤一齊死
攬炒囉 點睇都係你驚啲
d紅二代自動成為人質
可以連支那賤畜都聯合到共匪真係人類公敵
極瑞民族主義,鎖國

國家分邊分陣勢
開始有WWIII 嘅味道走出黎
點都好 冇人諗過會由香港揭開序幕
香港人 be safe be strong be free
ban人權組織 咁樣話比人知自己無人權好咩
到底姦夫既心路歷程會係點樣
世界大戰!美國出兵,贏國出口,一日後投降
唔俾簽證入都還可以
俾你入左去先攪你就慘
咁係邊個假?

1964年10月16日,中國第一顆原子彈在新疆羅布泊爆炸成功。1967年6月17日,中國的第一顆氫彈在羅布泊沙漠上空成功引爆。中國於1984年參加了《禁止生物武器公約》,在1996年簽訂了《全面禁止核試驗條約》,於1997年批准了《禁止化學武器公約》。中國對外宣稱是五大有核國家中擁有核武器數量最少的;截至2009年,美國科學家聯盟估計其擁有180枚常備核彈頭和240枚核彈頭總量。
中國要走資就要快手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞