已FC 謝振中為左家庭壓力做篤灰狗

258 回覆
2446 Like 97 Dislike
算吧,黑警永遠活在♡存僥倖既心態,覺得自己會無事,醒下啦!
你咪撚柒on9啦
本身成隊警畜都要清算啦, 駛撚佢篤呀?
仲話送本美國passport比隻狗
你係咪食屎食到懵撚咗呀?
你仲講到好認真咁
又網傳, fc d咩
着左草定係被停職定係飛去美國同老婆箍煲。
洗撚佢篤灰
根本成個警隊蛇鼠一窩
Push
咪就係,傻撚咗三萬隻狗一隻都唔撚會放過
如果真 真喺眾籌比佢改名 (基本都要成千蚊㗎) 叫振港
如果假 咁符合個名 喺大灣區振中
唔使FC啦
等啲狗自己心思思
留名等睇謝Sir冚家留係大灣區同肥媽一齊食魚生

https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
歡迎謝sir改邪歸正
善用不推文
幾時到er er sir?
請問fact check 左D咩.....
唔好咁傻 佢係唔會25仔 唔好對佢有太多幻想
點會敢篤灰,篤灰去到美國都有特工幫佢自殺
而家佢只希望班豬隊友再攪事,等香港人忘記佢
講完幾個大話
再棄暗投明講曬所有真話我都會原諒佢

但其他黑警有份打人殺人摸人姦人就冇可能原諒
即使當眾自錫春袋

快D叫美國比綠卡謝sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞