覺唔覺得今季Gucci好正

15 回覆
2 Like 0 Dislike
好玩味
Ig仲學人玩惡搞圖
做到cheap哂
做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽
做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽

不過轉左desiner d coat係幾靚
靚係幾靚 不過著通好難CARRY到
靚係幾靚 不過著通好難CARRY到

一兩件襯吓都ok ga
成身就太誇張了
做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽

冇留意coat感覺好成熟呢haha

做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽

認真男裝double breast係幾靚不過成兩萬幾
不過女仔著gucci啲鞋幾正
做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽

開始多人著
同mcq一樣 應該遲早變公廁鞋
gucci本身定位都唔係一線果堆

咁一線係咩 ?Hermes?

gucci 都唔係一線真係笑咗
seasonal 野還 seasonal 野
Chanel 都會玩呼拉圈
做到cheap哂

都有少少呢個感覺
不過欣賞佢大膽

開始多人著
同mcq一樣 應該遲早變公廁鞋

Loafers唔係公廁左三十年啦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞