【Popo 謝Sir】被篤灰後, 傳妻移民美國被拒 警證實謝Sir放大假2周

846 回覆
3648 Like 16 Dislike
希望真係咁啦
3萬狗隻,全部唔好唸住走呀
香港又無警暴又安全,支持佢成家留低。
自己一個番大陸咯
有冇fact check 架 開心死
麥蛇。。。佢個樣幾幽默,果然相由心生
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
唔好氹我開心

咪撚唸住走呀,屌你條狗閪
自己話自己係長官
無source你話謝sir死撚左都得架啦
繼續狙擊呢個仆街啊屌!!
都唔知係咪謝sir放流料
謝Sir 你同左耿爽講你要入籍美國未呀
你講緊我呀?
美國個邊會出嚟講?唔係我覺得謝狗唔會出嚟講
just rumour
睇嚟真係好多人掛住謝sir,咁快就十萬
Please don’t go John(ny)
除暴go
oic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞