[遍地開花之東京要人] 1013促日發聲大遊行

77 回覆
23 Like 0 Dislike
[上個POST因為好多細節改左, 以免混亂所以重新開多個POST, 唔好意思]
各位在日既巴絲打!呢幾日香港發生咁多事,相信大家既心亦都唔好受
機會黎啦, 係日本既你地係時候話比香港既手足知,我地冇放棄香港冇放棄你地!!

繼上次賀佢老母之後, 今次又有新活動
上次有好多地方都做得唔好, 望大家多多見諒。

今次已向日本警方申請及已獲得日方既不反對通知書, 所以大家可以唔洗心掛掛咁參加今次既EVENT
是次活動有可能會有記者, 所以如果大家唔想上鏡的話請包得實啲

捍人權・責警黑・裁官暴
懇請日本捍人權,譴責制裁港警官

日期:10月13日(日)
集合:16:30 日比谷公園霞門 (霞が関駅出口 B2)
出發:17:00-18:00
遊行開始時間:17:00
預計遊行結束時間:18:00
解散地點:日比谷公園中幸門
路線: 請參考 #2 遊行細節
裝備:全黑服裝、口罩/豬咀、頭盔及鐳射筆!!
註: 鐳射筆唔可以射到D車, from友善的日本警察

*已向日本警方申請,已獲日本警方不反*

有任何最新消息及改動將會於公海公告, 未必會係POST UPDATE, 所以詳情請留意返公海
TG公海:
https://t.me/joinchat/N6og8RXQ1SqM3RgG8VKuUw

光復香港 時代革命!!
集會遊行需知

路線:

集合注意事項:

*圖為集合地點日比谷公園霞門*

1. 警方會於集合時間一小時前到達集合地點。
2. 於日比谷公園內不能叫口號﹑唱歌及使用大聲公。
3. 於日比谷公園只允許手持宣傳物品,不能高舉,包括旗幟,並不能派發傳單
等影響其他人。
4. 請盡量讓人群站在入口右手邊道路,以不阻礙其他行人為原則。

遊行期間注意事項:
1. 可叫口號。
2. 可唱歌及使用樂器。
3. 可使用豬咀口罩頭盔。 (警方提醒戴頭盔遊行會給日本人不好的印象,但只
要不是全都人都戴頭盔即可。)
4. 可使用鐳射筆,但必須確保不影響交通及不傷害到他人,不可向人或車照
射。(如引致事故,參加者需自行承擔法律責任。)
5. 必需足夠人員維持秩序。
6. 遊行期間有警員帶路,不能停留或過慢。
7. 遊行範圍必須保持在一條行車線以內,所有宣傳物品闊度亦不可超過一條行
車線。

有咩問題以下開放提問
大家推呢個
之前果個唔UPDATE求求大家由佢沉
1/10
咁難得! 去唔去到一回事 推左先!
光復香港時代革命
各位其實我們可以看到中國政府在過去三個月基本上什麼都沒有做過,只是找一些低級的國務員官員打一下口水戰。

但大家就忽略了一點了,這一點極重要,因為國家是努力在內地做文宣,不停的重復示威者暴力,拍假新聞,力求內地市民不只是反港獨,是反港人,未來一聽到香港人,就跟聽到新疆人一樣,所以中國政府的春袋是14億人民的文宣,這個你們必須正視!

中國政府的春袋是14億人民的文宣,這個你們必須正視!

中國內地的假新聞包括示威者設路障並強逼司機捐錢,不然打爆汽車。法官是支持示威者所以不威者不會坐監的。示威者老師打警察的三歳孩子....太多太多了,目的就是為了給內地人一個觀點,香港人是反國家,香港人是垃圾。

如果我們今天不文宣內地,革命不可能成功,而且更會影響這一代及下一代的真香港人。

文宣,你們是時侯出手打入內地了!
希望可以聚到多啲人
推!!
冇人推既!
嚟緊係咪打風
利伸打風都照出
推緊囉!
打風照去啦! 遮打革命!
帶鐳射筆做乜
又唔係有用 實有白痴仔射人
星期六打星期日好天
我相信手足唔會玩膠
鐳射筆係gimmick咋
可帶可唔帶
利申:冇
外國無香港跟得咁貼 人地唔會知鐳射筆係做咩
寧願focus訴求好過比鐳射筆搶focus

btw 加油
幫推
押し
幫推
幫推

打風都要照去
星期六打風星期日唔打呀!
個天都幫埋我地
唔响日本不過照推
多謝日本既巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞