[魔力寶貝] 513CG將於10月10日正式開服

133 回覆
4 Like 30 Dislike
無人會玩一個會發神姐亂咁BAM人既SER
玩新ser玩蟹藍都唔玩513
係呀
尋日SERVER俾人攻擊回溯黎,宜家有補償

全服補償:每位玩家可以到東門補償GM-67領取補償禮包(鐵牛6h*2(不可交易)技能經驗草*10(加經驗值2000 不可交易)聚魔*20)

12個鐘卡時,一日就可以追番晒D LV
暫時全SER應該得我齊廚8技同鑑8技,如果有巴打都有玩生產系,衝緊活動個拎Q件但卡住左升唔到御用可以搵我,免費帶御用

果陣好少玩戰鬥系 岩岩login去睇,好似無乜雨字既ID
不過我玩其他唔同服好多時都會用有雨字既ID
你有心自己開個好過幫佢宣傳啦,好似1-2個禮拜前都有人開
513個名真係太臭
始終513叫做多人識,GAME入面好多台仔玩,開新SER人流好難有咁多

早兩星期另一個巴打個艾心魔力我都有玩,相比513之下太多BUG,而且513全部繁體係亂碼,宜家個GM我覺得唔係傑,我都玩過513好長時間,條PK十問九唔應,呢個GM仲會入GAME係線上處理玩家問題,而且有BUG極快FIX好,我覺得同月之魔力有得比

不過513個名臭係真,但我真心覺得呢度仲好玩過水藍,所以大力推薦呢個重製版513
* 全部字都係繁體係亂碼
*又打錯 無亂碼
可惜開始比人攻擊
好期待個PK賽架嘛
俾人攻擊ser?

抵撚死
push
push
push
5圓好有印象
我果陣好似成日搵RC名叫小雨既整裝
哈哈 我同小雨 莫仔一齊玩生產同帶S階,果陣唸到用隋身銀行換花帶S階賺左好多水幣@@ 點知我無玩一段時間之後莫仔公開左換花個方法=.=宜家全部人都識得用呢個方法升S
其實有幾多人玩 可唔可以影d game畫面上黎睇下
玩蟹藍同官服仲好
晏D影俾你呀
push
其實水藍仲多唔多人玩,仲有個十技魔c
呢度追月都60% 不了
係呀 好似收200水幣一個人嘛
小雨搵左我好多錢,, 早期係咁刷頂裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞