前線勇武手足好需要呢樣野,你知道嗎?我地係咪冇工程部?

429 回覆
306 Like 1 Dislike
工程部首先要有工具,手工具當然要之餘仲要電動工具。
前線有磨機同油壓鑽依兩舊野足以可以抵擋水炮車
當年的蔡元培在三次革命都是功勳卓越
立國後不貪權位/富貴,寧隱退教學。
當真風高亮節。
我地唔需要失敗主義者

上得前就只為自己嘅決定負責
要整野緊係會用合適工具整
成個運動嘅武力程度係要有進程咁逐步提升
冇當日嘅和理非就冇今日嘅勇武
冇磚頭開始就冇今日嘅火魔法

有用冇用垃唔垃圾唔係你一句就定斷,散佈失敗主義
冇用嘅話死嘅只係我地,唔係你呢類冷氣軍師
我希望見到前線有弓陣
[手動置頂]勇武新手/未成年勇武同我入嚟
https://lih.kg/1648748

推行動post啊各位!!!
我的批評,實在是恨鐵不成鋼。
也爲你們擔心。
我實在已是個廢中$2搭車,不敢與你們併肩,並不是害怕自身,而是成了你們的負累。
我在運動中已勞力去籌辦物資,做人障。
我是很想看到你們有成績,不要再被黑警傷害。希望你們能夠明白。
因爲天星的會聚在形響局勢的發展,土木會是最佳時候去推倒港共政府。現在土星木星已跟120年前一樣開始走近了,當年革命軍的同盟會已在香港成立了。起義的時間不遠了,錯過了難道要再等250年?
衹要勇武能帶頭擊倒黑警,香港人便會一呼百應。
我實在不想再見到有年青手足白白地被黑警虐殺,死也要有價值。
黑警必需血債血償。
死不是問題,最緊要有價值。
橡筋唔夠力,可改用單車車軚,水魔法師其實可以配無法無天tee, 搵高位射。
我送文具時都習慣著藍衫…安全好多…又可以突擊…

Bump
車軚有足夠彈性???
自己實測過用拉力帶ok
正呀
話說單車架嘅邊部份適合改裝?

要夠對稱先射得直
Bump
個內膽會好堅,可用爆軚廢物利用,車單舖唔知有冇得執…
可以一試喎,上戰場前實測就得
掂喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞