藍到發黑既食店,沙田馬鞍山友要知

191 回覆
429 Like 2 Dislike
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
Lm
餐廳食乜撚野店
之前試過開工果陣有同事食到肚屙
想知道10點後石門成大班人仲有咩食
利申某龍舟隊
上次差啲幫襯咗
好彩
招牌黃色 會唔會有誤會
京瑞有2間: 入麵,入素 都係小黃店
我好似見過你地排陳根記WOW!
馬路邊個間酒吧都係黃 黃到發光
個老闆同D 伙記好爆
有次我買酒, 佢帶住3M 眼罩幫我倒酒
留名之後懲罰
Btw試左樓上巴打提到隔離果間 麵道 好撚好食
食過好普通,入面貼曬攞好多獎咁,不值一提。
呢啲奬俾錢就有得買架喇
我地冇食過陳根記但淨係想問下手足10點後一班人石門有咩可以食
推到佢仆街
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞