大J:POPO圍住兇個15歲小妹妹,聲援後我都被截查

773 回覆
5075 Like 29 Dislike
咪撚野入完新屋嶺傻撚咗啊?屌你老母 侮辱緊班義士?呢條友block得
大J
Lm
黑社會
其實以前反係反佢d打機片
啲人反佢係佢借高登上位
之後屌返高登仔係loser呀
請幫手推爆黑警散布謠言, 推到佢四點鐘又口啞啞!!!
[極醜惡又一例證]香港警察又掩埋真相 鼓吹謠言散播
https://lih.kg/1636039
唔通達哥企過係前線俾人拉又要上黎交代咩
費事拎光環姐
大家都知道西方人好重視言論自由
所以,大家麻煩煲大火箭隊莫雷發表既言論
既然依家中國共產黨企到咁硬, 咁我地就煲大佢!
將中國共產黨變成對人地既國家安全威脅!
等全世界人都覺醒
將中國共產黨視為對西方文明既威脅!!!!

仲有大陸人支持911事件!!!

聯合抗共, 將全世界人民聯合起來, 反抗暴政!

United We Stand, Divided We Fall!!!!!

仲有電競選手果單! 將呢兩件事變成西方憲政危機同國家安全威脅!

莫雷, 電競, 支持911, 呢三件事

傳開去, 感謝手足!

光復香港, 時代革命
大大力啜大J
我鍾意mai-san個fd kei, 好正
大J正面挑戰班狗,rock哥721元朗俾黑社會打,達哥持續關注中………………
大J係我師傅
大J 真香港人,至少一定要睇晒佢D片支持佢!
大J好波
而家人人出街真係要帶定部gopro
好似車cam咁呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞