琴晚朋友比左隻貓我,佢由琴晚開始就呢埋係梳化底到而家

123 回覆
69 Like 1 Dislike
英國短毛貓

利申唔識 好得意

係英短
利申屋企有隻
趁佢細個
攪下牙/爪/耳, 等佢大個唔好咁抗拒
仲有準備定懲罰用具, 例如噴水壺, 等佢見到就知自己做錯事
比佢咬/抓, 如果大力就大聲叫停, 唔痛都要否則換完牙仔之後你會後悔

早啲睇到你講既野 就唔洗比主人蝦我

放心, 就算教完都好, 主人都係會照蝦你
主子今日又變返cool, 淨係久唔久衝埋黎Lam 左我一下跟住個頭挨埋黎就走左去,係咪正常係咁,想摸下抱下都唔比😂
超得意 樓主要俾多啲愛心佢
主子今日又變返cool, 淨係久唔久衝埋黎Lam 左我一下跟住個頭挨埋黎就走左去,係咪正常係咁,想摸下抱下都唔比😂

好得意

明明琴晚仲玩得好開心,今日就唔理我了,做奴才真係慘
你照放糧...慢慢佢會習慣...快就一個星期...耐就一個月...忍下...你對佢好...佢會知
你照放糧...慢慢佢會習慣...快就一個星期...耐就一個月...忍下...你對佢好...佢會知

啲...係咩事

啲...係咩事

鄺囝
本身諗住返房訓,主仔竟然跟埋入黎仲上埋床,咁咪諗住同佢一齊訓啦,
點知佢係張床度跳黎跳去,想摸佢佢又跳去床尾,唔埋佢佢就直頭跳上我個身度,
跟住係咁喵,知唔知佢係想我同佢玩定點?
本身諗住返房訓,主仔竟然跟埋入黎仲上埋床,咁咪諗住同佢一齊訓啦,
點知佢係張床度跳黎跳去,想摸佢佢又跳去床尾,唔埋佢佢就直頭跳上我個身度,

想你同佢玩但又唔想比你掂

係喎,咁即係點?

係喎,咁即係點?

即係玩捉衣因
俾零食/玩具引佢同你玩
btw有冇多啲圖

新手貓奴一養打孖嚟
嚟咗3日
就嚟俾佢地玩殘

新手貓奴一養打孖嚟
嚟咗3日
就嚟俾佢地玩殘

媽啊!!!勁可愛勁QQ
隻手仔!仲有d bb炸毛

新手貓奴一養打孖嚟
嚟咗3日
就嚟俾佢地玩殘

痴線 好得意

訓住係度玩,唔知係佢玩我定我玩佢

係喎,咁即係點?

即係脫衣舞女郎
眼看手勿動
認真 試下直接比舊玩具佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞