我係由深黃變淺黃,再到中立。再咁落去我地會輸。

93 回覆
12 Like 154 Dislike
兩隻字暴露身分
你係咪蠢撚到以為最尾擺低句口號就無人知你係五毛
支那01
呢幾個月剩係見到中立/離地/淺藍變埋黃絲
從來未見過一個黃絲轉藍
露哂底嘅深黃,會唔會倒扣一蚊
勸樓主唔好浪費口水,兒登仔唔接受意見,同佢諗嘅唔一樣就係鬼,就係五毛,就係分化,兒登自以為是嘅人太多,明嘅自然會明。
幫樓主個三條撚樣
一個冷氣撚
一個CD-ROM
一個空AC
原來唔止樓主POST特徵中哂
就連COMMENT都中撚哂
幫樓主個三條撚樣
一個冷氣撚
一個CD-ROM
一個空AC
原來唔止樓主POST五毛特徵中哂
就連COMMENT都中撚哂
會唔會轉色嘅重點在於大家信念企得夠唔夠穩
企得夠穩即使有啲嘢唔認同都唔會割席
取而代之係包容同體諒
咁你明白咗前線手足點解咁樣做之後就要同其他人講
盡力幫前線解釋咁做嘅原因同埋幫手做文宣
而唔係周圍叫春散播失敗主義叫人依樣唔做得嗰樣唔做得
唔係企喺前線嘅話更加要相信前線判斷
好多前線喺前面努力緊唔得閒上嚟解釋
好多前線俾人拉咗冇機會解釋
咁你企到最後排嘅時候有咩可以做呢
就絕對唔撚係叫春散播負能量
公你老母交呀
P牌仔就收嗲啦
有冇出過去? 大把人中年人圍住屌班黑警啦ON9
公交
單機啦 p牌仔
係呀係呀,唔啱聽嘅咪等同垃圾囉
繼續生活喺同溫層囉,有乜問題
笑死,你哋呢啲兒登仔除左上網打飛機做冷氣軍師之外仲識做乜,仲話人係中立撚,你上撚到前線感受下個氣氛先啦,班手足越拆越失控,你叫佢停手佢仲大大聲屌你老母呀,依家誤傷左幾多間舖呀?一芳、上海商業銀行,唔止呀。叫前線停止裝修一排有乜問題呀?我哋唔撚係暴徒呀,唔撚係紅衛兵呀,我哋仲需要民意支持㗎
我好撚明白
唔好再呃自己啦
前線已經愈來愈失控
再唔叫停下就走火入魔
樓主大陸仔
公交
穿煲啦大劣仔
傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞