「突發」衰仔樂園(South Park)發出官方聲明向支那跪低

728 回覆
7521 Like 17 Dislike
最憎呢啲 content farm 上下加條鬼死咁大banner 阻人睇
驚死人地睇唔到係佢地偷片
睇完又唔係覺好阻
係得香港冇定港台都冇
跪一次玻璃心唔會原諒你架
一定要跪多幾次先至夠誠意
10號會唔會出埋集台灣既
cls
希望有出國留學嘅支那豬睇得明,將條msg帶翻支那

下下暴擊
諗多左

雖然 sorghum 嘅 s 音喺呢句可以唔讀,但 may autumns's organ harvest be bountiful 搵唔到相應嘅 context
kenny? 無玩好耐啦
斯文得嚟又夠串 好正
source?
成班人無睇過依集,Sorghum 直頭讀 Sold-gan,擺明係串 Sold Oragn 啦,依句野要解有排解。

另外出面譯中文班人文盲,全部人無視「just」Xi doesn’t look just look Winnie the Pooh at all,雜總不只是一丁點不像小熊維尼,批明話緊 exact7ly 同 Winnie the Pooh 一樣

We good and China?表示上同中國示好,但唔忘記中間係 and,中間加返 comma,We good, and China?我地好好,中國呢?明串中國亂到九彩,自身難保。
請幫手推爆黑警散布謠言, 推到佢四點鐘又口啞啞!!!
[極醜惡又一例證]香港警察又掩埋真相 鼓吹謠言散播
https://lih.kg/1636039
仲有係個大麻友真係殺死隻Winnie the pooh 去搵錢
串到
我鐘意
無見過呢班友仔有野驚
穆罕默德
今集都有串PC,製作人話班PC baby乜都喊係對住中國嘅審查唔喊
順手寸埋NBA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞